watersportwinkel voor zeilers
Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Alleen het beste is goed genoeg (1/4)

Bericht delen op 

Facebook
Email
WhatsApp

alleen kwaliteitsmerken

Als zeiljachteigenaren bezuinigen we niet graag op kwaliteit. Een verkeerde aankoop is als een boemerang: vroeg of laat komt het bij je terug. Buikpijnmomenten zijn dat.

Ben je als lid van Sailspecials verzekerd van voordeel in ruil voor buikpijnmomenten? Dat dachten we niet!

TYPISCH SAILSPECIALS

  • Exclusief topmerkenwe werken alleen samen met kwaliteitsmerken in de watersport. Specials zouden misschien nog scherper geprijsd kunnen zijn als we daar concessies aan doen, dat doen we niet.
  • Zorgvuldige selectiewe bieden geen uitputtend assortiment, specials zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van merkreputatie, reviews door zeilers en bijvoorbeeld testen in watersportbladen. Twijfelen we over een product dan bieden we het niet aan of vragen een aantal leden eerst het product te testen.
  • Zeilers adviseren zeilers: bij iedere special kun je je eventuele ervaringen met de special delen met andere leden. Als zeilers delen we onze ervaringen op fora, op de steiger en in het havencafé. Dat helpt, dus bieden we de mogelijkheid graag ook op sailspecials.nl

 

Lees ook de blogs:

samenkopen1 Vlijmscherpe prijzen 2/4

 

verlanglijst   Aanbiedingen op basis van je verlanglijst 3/4

 

onlinegemakHet gemak van online 4/4
Over deze blog-serie: als je iemand niet kent wil je graag weten hoe hij tegen de wereld aankijkt. Vandaar deze korte blogserie waarin we je meenemen in de  filosofie van Sailspecials. Post gerust je reactie!

Onze tips voor jou