watersportwinkel voor zeilers
Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Zeilen rond Engeland: Video’s van ‘Keep Turning Left’

Bericht delen op 

Facebook
Email
WhatsApp

20.000 mijl schitterende kustlijn. Prachtige rivieren en landschappen. Steeds vaker horen we dat zeilers een ronde rond Verenigd Koninkrijk plannen. Niet gek: te doen in een lange zomer en korter en betaalbaarder dan een wereldreis. Dylan Winter gooide in 2010 ook de trossen los van zijn 50 jaar oude 19-voeter. Hij is nog steeds onderweg. De Britse zeiler pakt elk seizoen een stuk van de kustlijn en doet verslag via zijn video’s. Voor iedereen met Engeland ambities of herinneringen: over praktisch elke rivier of plaats aan de kust is een video beschikbaar. Wat te denken van een video over de River Orwelll, de Solent of de River Deben? 

Dylan Winter over zijn avontuur: “Ik startte Keep Turning Left omdat het begon te jeuken. 52 jaar oud had ik het idee dat er nog wel een avontuur voor me in het verschiet lag. Mijn hele leven ben ik al een kleine boot zeiler. Ik had 3 oudere broers die zeilden dus ik kan me geen dag herinneren dat ik geen toegang had tot een boot. Ik realiseerde me dat een reis rond de wereld te kostbaar zou zijn. Zowel in tijd als in geld. Maar een reis rond Groot Brittannië kan in stapjes: 20.000 mijl lang fantastische kustlijn.” Bron: keepturningleft.co.uk

Onderstaand de trailer van de Keep Turning Left serie. Daaronder een mooie aflevering over de River Orwell en een aflevering over de River Deben. Meer zien? Bekijk video’s op Vimeo (mooiste kwaliteit) of Youtube (hier staan de meeste video’s).

https://www.youtube.com/watch?v=GpsYphE_lwQ

De river Orwell (video)

De river Deben (video)

 

Onze tips voor jou