Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Lieronderhoud: een stappenplan (video)

Bericht delen op 

Facebook
Email
WhatsApp

Hoewel lieren gemaakt zijn om een bootleven mee te gaan, ze kunnen niet zonder onderhoud. Nu ben je vast niet de enige die daar tegenop ziet. En er misschien daarom nog nooit aan begonnen bent. Met de hulp van twee duidelijke instructievideo’s hieronder, rustig werken en het internet vol informatie is het te doen, bescherm je de lier voor de winter en voorkom je problemen in het seizoen 

Het internet staat vol met instructievideo’s. Ook fabrikanten zelf voorzien in documentatie en video’s. Een goede voorbereiding is dus mogelijk. Dat is gelijk ook een tip: zorg voor alle documentatie bij de hand. In de eerste video hieronder pakt de Waterkampioen de klus aan en gaat aan de slag met een Harken lier.

https://www.youtube.com/watch?v=O8lyFdM4W-w

Is je boot voorzien van een ouder type lieren dan kan onderstaande uitgebreide video behulpzaam zijn. In deze video kiezen ze ervoor om het lieronderhoud bij de kachel thuis te doen. Een aanlokkelijk vooruitzicht natuurlijk, dus als je lier zonder veel problemen te demonteren is dan maakt dat de klus laagdrempeliger.

 

 

Onze tips voor jou