LIVE Sailing Zingora zinkt (video)

Het is een moment waarbij je hartslag in gierend tempo omhoog zal schieten. Je ziet het gebeuren: Water tilt de vloerdelen op, een bilge-alarm piept snerpend. Je beseft het in een split second: je zinkt! Wat volgt is chaos. Waar zit dat lek? Kunnen de pompen het aan? Raken ze niet verstopt? Waar ligt de hendel van die handlenspomp? Staan de accu’s niet onder water? De video van deze week geeft een unieke inkijk in deze nachtmerrie. Als de schipper van Sailing Zingaro deze week zijn bilge vol heeft staan twijfelt hij geen moment en besluit de situatie live (!) via YouTube te streamen (je moet waarschijnlijk Youtuber zijn om op dat idee te komen). De beelden en zijn lessen zijn superleerzaam.

Bekijk hieronder de terugblik met lessons-learned van Sailing Zingora. Hierin zijn live-beelden verwerkt. Bekijk daaronder de video met de oorspronkelijke live-beelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Aanmelden voor wachtlijst We sturen je een e-mail zodra het product weer op voorraad is
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.