watersportwinkel voor zeilers
Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Meezeilen met de profs (video)

Bericht delen op 

Facebook
Email
WhatsApp

Wedstrijdzeilen tijdens prestigieuze races werd altijd al wel vastgelegd in foto’s. Maar echt mee krijgen hoe het er aan boord aan toe gaat, dat blijft lastig. Daar komt door videotechniek nu steeds meer verandering in. Mooi voorbeeld zijn deze beelden aan boord van Quantum Racing tijdens de 52 Super Series. In de eerste video actioncam beelden vanaf de trimmer, in de tweede video gefilmd via een nieuwe videotechniek: de 360 graden video.

In deze eerste video filmt downwind trimmer Lorenzo Mazza met een actioncam tijdens de race. Mooi zichtbaar wordt hoe goed dit professionele team op elkaar ingespeeld is.

In deze tweede video hetzelfde Quantum Racing team gefilmd met een 360 graden camera. Deze camera wordt nog niet veel gebruikt bij wedstrijden. Door met de muis op het scherm te gaan staan en te bewegen maak je alles rond de boot mee. Het zet je als kijker letterlijk aan boord. Hoewel we deze video nog niet zo geslaagd vinden zijn we erg benieuwd naar doorontwikkeling hiervan. Met name bij spannende duels kan dit geweldige video’s opleveren.

Onze tips voor jou