Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Help, hoe organiseer ik de bakskist (tip)

Bericht delen op 

Facebook
Email
WhatsApp

Heb je ook een bakskist die uitblinkt in ruimte, maar daardoor lastig te organiseren is? Uitrusting onderin de bakskist is lastig bereikbaar, je kunt eigenlijk niet anders dan stapelen. Voor onze boot (een Jouet 32) is dat erg herkenbaar. Een eyeopener toen we op de website van Practical Boat Owner een handige oplossing tegenkwamen. Zelf gaan we het proberen, wellicht is het ook voor jou een gouden tip.

Voor nog geen 5 euro is bij IKEA de ‘Grundtal’ beschikbaar. Een stang van roestvrij staal bedoeld voor in de keuken. De booteigenaar die de tip doorgaf aan Practical Boat Owner koos voor de 59cm uitvoering en bevestigde deze op een houten lat in de bakskist.

Lijnen, landvasten, een puts, stootwillen, een walstroomkabel… je bevestigt het gemakkelijk. Zo zijn de spullen in de bakskist snel bereikbaar en goed georganiseerd.

Maar dit kan ook met een paar haken toch? Die zitten op dit moment inderdaad in onze bakskist. Het blijkt toch niet ideaal. Te klein voor dikke lijnen, meer gaten in de bakskist en wanneer van zacht materiaal langzaam wegroestend.

Bron (met toestemming): PBO

Ook een handige tip?

Zelf een handige tip die je graag wilt delen met Sailspecials leden? Mail ons vooral!

 

Onze tips voor jou