watersportwinkel voor zeilers
Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Vlijmscherpe prijzen (2/4)

Bericht delen op 

Facebook
Email
WhatsApp

Veel zeiljachteigenaren die wij spreken zijn op zoek naar scherpe prijzen. Logisch, zeilen is misschien wel de mooiste, maar niet de goedkoopste hobby.

Als we als zeilers slim onze vraag bij elkaar brengen dan is daar wat aan te doen, dat is de overtuiging achter Sailspecials. Niet door in te boeken op kwaliteit, maar door de kracht van ‘samen bereik je meer!’. Wanneer veel zeilers meedoen met Sailspecials ontstaat voor leveranciers een aantrekkelijk platform om een bijzondere aanbieding te doen.

Typisch Sailspecials

  • Vlijmscherpe prijzen: leden profiteren bij aanbiedingen van vlijmscherpe prijzen. Dat kan doordat we samen inkopen combineren met een efficiënte online organisatie waarbij we bijvoorbeeld geen voorraden aanhouden.
  • Iets langere levertijd: Sailspecials kan scherpere prijzen aanbieden door geen voorraad aan te houden. Een aanbieding is 7 dagen beschikbaar, de totaalbestelling wordt vervolgens het eind van de aanbieding geplaatst.  Dat betekent dat je je bestelling gemiddeld 5-7 werkdagen na het meedoen ontvangt. De verwachte leverdatum wordt altijd duidelijk gecommuniceerd bij de aanbieding.

 

Lees ook de blogs:

alleen kwaliteitsmerken    Alleen het beste is goed genoeg 1/4

 

verlanglijst   Aanbiedingen op basis van je verlanglijst 3/4

 

onlinegemakHet gemak van online 4/4
Over deze blog-serie: als je iemand niet kent wil je graag weten hoe hij tegen de wereld aankijkt. Vandaar deze korte blogserie waarin we je meenemen in de  filosofie van Sailspecials. Post gerust je reactie!

Onze tips voor jou