Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Wat als…we samen gaan kopen?

Bericht delen op 

Facebook
Email
WhatsApp

Dit jaar de Hiswa of Boot Holland bezocht? Dan kon je niet om het fenomeen ‘de beursaanbieding’ heen. Links, rechts, ze tuimelden over elkaar heen. Wat door het hele jaar heen niet mogelijk is, kan wel bij een groot aantal beursbezoekers: forse kortingen bieden op kwaliteitsmerken.

Kan het alleen tijdens de beurzen?

Het kan het hele jaar door. Dat is de overtuiging achter sailspecials.nl, een nieuw initiatief van en voor zeiljachteigenaren.

sailspecials.nl biedt elke week een exclusieve aanbieding (‘special’) van een topmerk in de watersport. De special is 7 dagen beschikbaar op de website, daarna start een nieuwe special. Specials zijn alleen verkrijgbaar voor leden en worden aangeboden tegen vlijmscherpe prijzen. Het aanbod is gevarieerd: landvasten, stootwillen, een zeiljas, zeillaarzen of epirb, maar ook diensten als een last-minute zeezeiltraining of expertkeuring.

De principes achter sailspecials.nl zijn simpel en bewezen in vergelijkbare markten: wanneer wij als zeiljachteigenaren onze vraag bundelen ontstaat voor partners een aantrekkelijk afzetkanaal. Doordat Sailspecials zelf geen voorraden aanlegt wordt het mogelijk unieke aanbiedingen te doen.

Doe mee, het is heel eenvoudig:

1. Laat je e-mailadres achter.

2. Moedig je zeilvrienden aan om ook mee te doen.

3. Je ontvangt een uitnodiging bij de start van de verkoop. De eerste verkoop start in mei.

Onze tips voor jou