Handboek splitsen van moderne lijnen

| Alle producten van Hollandia boeken

30,99

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Wist je dat door het knopen van een moderne lijn deze zomaar 50% van zijn kracht verliest? Splitsen is het alternatief en ook nog leuk om te doen. Dat is wat  Jan-Willem Polman (de Lijnenspecialist) overtuigend overbrengt in dit nieuwe standaardwerk.

  • 35 technieken uitgelegd met 450 duidelijke foto’s
  • Auteur: Jan-Willem Polman
  • Hardback, 168 pagina’s

 

Alternatieve producten

Meer informatie

Dit handige en instructieve boek is een nieuw standaardwerk voor het gebruik van moderne lijnen. Door de komst van nieuwe, sterkere kunststofvezels zijn de toepassingsmogelijkheden van touwwerk in de watersport drastisch veranderd.

Afgezien van het verschaffen van uitgebreide informatie over de eigenschappen, toepassingen en kenmerken van alle beschikbare lijnen gaat het boek uitvoerig in op de verschillende splitstechnieken.

Alle basistechnieken worden stap voor stap uitgelegd aan de hand van duidelijke instructiefoto’s. Van het maken van oogsplitsen en soft-shackles van Dyneema tot het verjongen van schoten en vallen – alles komt aan bod en wordt duidelijk en overzichtelijk behandeld.

Onmisbaar aan boord van elk modern jacht, en voor de handige toerzeiler maar ook de fanatieke wedstrijdzeiler!

 

Reviews voor Handboek splitsen van moderne lijnen

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.