Winnen is geen geluk

| Alle producten van Hollandia boeken

19,99

Nog 7 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Leer beter wedstrijdzeilen van zeilfenomeen Fred Imhoff. De essentie van succesvol wedstrijdzeilen helder uiteengezet. Het boek is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde wedstrijdzeiler en behandelt alle facetten. Ook toerzeilers kunnen hun voordeel doen met hoofdstukken over onderwerpen als meteo, stroom en trimmen.

  • Heldere uitleg
  • Praktisch
  • Rijk geïllustreerd
  • 128 pagina’s
  • Paperback

Alternatieve producten

Meer informatie

In “Winnen is geen geluk” zet zeilfenomeen Fred Imhoff op een heldere manier uiteen hoe je het snelst tot resultaten komt in het wedstrijdzeilen. Vanuit zijn jarenlange ervaring als succesvol wedstrijdzeiler, trainer en coach komt Imhoff tot de essentie van deze zeer complexe sport.

Wie een zeilwedstrijd wil winnen, moet vooral logisch nadenken. Droge theorieën worden zoveel mogelijk vermeden en hoofdzaken gescheiden van bijzaken. Dit bespaart de ambitieuze wedstrijdzeiler veel geld en tijd op weg naar betere prestaties.

Het boek is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde wedstrijdzeiler en behandelt alle facetten van deze sport. Ook toerzeilers kunnen hun voordeel doen met hoofdstukken over onderwerpen als meteo, stroom en trimmen.

Reviews voor Winnen is geen geluk

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.