Zeilen zonder zorgen – Duncan Wells

| Alle producten van Hollandia boeken

24,99

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Duncan Wells geeft in ‘Zeilen zonder zorgen’ uiterst bruikbare tips en oplossingen om alles aan boord makkelijk, overzichtelijk en zonder stress te laten verlopen. Van zeilen hijsen, reven, in de haven manoeuvreren tot ankeren, en alles daartussenin.

Bij het boek ontvang je ook toegang tot 21 praktische video’s waarin methodes in de praktijk gedemonstreerd worden. Scroll naar beneden en bekijk een voorbeeldvideo.

  • Tips en oplossingen voor zorgeloos zeilen
  • Paperback: 160 pagina’s
  • Auteur: Duncan Wells

Alternatieve producten

Meer informatie

Zeilen zonder zorgen van Duncan Wells is een uitkomst voor zeilers op jachten met een kleine bemanning (een of twee personen). Het behandelt stap voor stap alle manoeuvres en handelingen aan boord van een jacht.

Zeilen zonder zorgen geeft uiterst bruikbare tips en oplossingen om alles makkelijk, overzichtelijk en zonder stress te laten verlopen – zonder dat je een extra handje aan boord nodig hebt. Van zeilen hijsen, reven, in de haven manoeuvreren tot ankeren, en alles daartussenin. Met de handige tips uit dit zeer uitgebreide naslagwerk blijft het voor iedereen aan boord leuk, veilig en ontspannen! Een ideaal boek met een schat aan informatie voor zowel stellen die samen varen als solozeilers en opstappers.

Over Duncan Wells

Duncan Wells is zeilinstructeur (RYA) en schrijft regelmatig voor het Britse magazine Yachting Monthly.

Inclusief 21 praktische video’s

Het boek wordt verrijkt met praktische video’s die online zijn te bekijken. Bekijk onderstaand een uitleg van de Stern Bridle methode door Duncan Wells voor het zorgeloos solo afmeren aan een steiger.

Reviews voor Zeilen zonder zorgen – Duncan Wells

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.