Zwaar Weer Zeilen

| Alle producten van Hollandia boeken

41,99

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Zwaar weer zeilen door Peter Bruce is een klassieker en een unieke kennisbron voor elke zeezeiler. Alle aspecten van zwaar weer zeilen worden uitgebreid behandeld voorzien van ervaringen uit de eerste hand en vele foto’s. Eeen aanrader voor elke zeiler die met regelmaat op groot water zeilt (Noordzee, IJsselmeer of Zeeuwse Stromen). Vertaald door solozeilster Anje Valk.

  • Toegankelijk handboek voor zwaar weer zeilen
  • Auteur: Peter Bruce
  • Hardcover, 320 pagina’s

Alternatieve producten

Meer informatie

Zwaar weer zeilen door Peter Bruce is een onschatbare kennisbron die alle aspecten van zwaar weer zeilen behandeld. Deze klassieker, oorspronkelijk geschreven door Adlard Coles, is volledig geactualiseerd door Peter Bruce. Verbeterde uitrusting, geavanceerde apparatuur en moderne materialen zijn op een eigentijdse manier verwerkt. Het boek is daarnaast geactualiseerd met nieuwe inzichten uit de beruchte Queens Birthday Storm van 1994 en de Sydney Hobart Race van 1998.

Een ruime hoeveelheid nieuwe afbeeldingen, een frisse opmaak en een stevige gebonden uitvoering maken het tot een prachtig en toegankelijk handboek.

Zwaar weer zeilen wordt gelezen en herlezen door elke serieuze zeezeiler. Het boek heeft niet alleen een vaste plaats in menige boordbibliotheek, maar wordt ook erg gewaardeerd als boeiend leesboek voor de lange zomeravonden. Zowel in Engeland, waar het team van Peter Bruce weer nieuwe verhalen en inzichten bijeenbracht, als in Nederland waar het team van Hollandia, deze keer onder aanvoering van solozeilster Anje Valk, het boek geheel naar de Nederlandse situatie vertaalde.

Reviews voor Zwaar Weer Zeilen

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.