Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Solo

Alles van Hollandia

19,99

Nog 3 op voorraad

Productinformatie

Tania Aebi is de eerste vrouwelijke solozeilster die rond de wereld zeilde. Haar prestatie en vooral het boek Solo heeft over de hele wereld duizenden zeilers geïnspireerd om de trossen los te gooien en het avontuur te zoeken.

Solo is een hartverwarmend verslag van een waar gebeurde moedige expeditie van een meisje van 18. Een must-read voor elke zeiler (in spe). Met voorwoord van Laura Dekker.

  • Klassieker, inspirerend verslag van de solo expeditie van Tania Aebi
  • Auteur: Tania Aebi
  • Paperback: 284 pagina’s

 

Alternatieve producten

Meer informatie

Tania Aebi is de eerste vrouwelijke solozeilster die rond de wereld zeilde. Haar prestatie en vooral het boek Solo heeft over de hele wereld duizenden zeilers geïnspireerd om de trossen los te gooien en een lange reis te maken. Solo is een hartverwarmend verslag van een waar gebeurde moedige expeditie van een meisje van 18. Een must-read voor elke zeiler (in spe), maar een verhaal wat veel breder lezers aangezet heeft om grenzen te verleggen.

Het verhaal

Tania Aebi is pas achttien jaar als ze de zeilen hijst van haar acht meter lange zeiljacht Varuna. En dan begint het machtigste avontuur van haar leven: in haar eentje rond de wereld zeilen – een uitdaging die nog nooit door zo’n jonge vrouw is aangedurfd. Hoe zal ze reageren op de eenzaamheid, op noodweer of ongelukken?

Daar komt ze al snel achter, want spoedig na haar vertrek breekt boven het kleine bootje de eerste ongenadige storm los. Gelukkig lukt het haar de Varuna drijvend te houden: de eerste hindernis is genomen!

Gedurende haar tocht heeft ze de meest verrassende ontmoetingen – niet alleen met dieren, zoals de levensgevaarlijke kwal die haar op een onbewaakt moment met zijn tentakels bedreigt, of de dolfijnen die haar vaak uit haar isolement verlossen, maar ook met kleurrijke mensen, variërend van stoere zeelui die tot haar eigen verbazing haar als een van hen beschouwen, tot Olivier, de blonde, intrigerende jongen die meer met haar deelt dan alleen zijn ervaringen op zee.

Als Tania uiteindelijk tweeënhalf jaar later ongedeerd weer in haar thuishaven terugkomt, kan ze niet alleen uitstekend zeilen, navigeren en repareren, maar heeft ze ook geleerd vertrouwen te hebben in het leven, in andere mensen – en nog het meest in zichzelf.

Reviews voor Solo

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.

Bekijk dit product binnenkort in Leiderdorp!

Vanwege onze bedrijfsverhuizing kunnen we je tijdelijk niet ontvangen. Vanaf maart a.s. ontvangen we je graag in onze nieuwe winkel!

Je vindt ons straks hier:
Zijlbaan 20
2352BN Leiderdorp

Je kunt er gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps 

Wil je graag al eerder een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak op onze tijdelijke locatie bij Tijssen Watersport.

Laat je adviseren!

Door een afspraak te plannen weet je zeker dat we alle tijd kunnen nemen. 

Graag uitgebreid advies? We helpen je graag verder. Maak een afspraak dan nemen we je alle tijd voor je.

Let op: door onze bedrijfsverhuizing ontvangen we je tijdelijk bij onze partner Tijssen Watersport in Leiderdorp. 

Onze openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag : 09:30 – 16:30 uur

Je vindt de locatie hier:
Zijlbaan 10
2352BN Leiderdorp 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps