Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

NV Atlas NL 7 – Waterkaart Nederland Zuid – Arnhem – Maastricht

Alles van NV Charts

64,99

Nog 5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Atlas met 3 overzichts-, 15 gebieds- en 10 detailkaarten van de Nederlandse Noordzeekust van Oostende (B) tot Borkum (D). Geleverd met cd-rom en kaartlicentie voor IOS en Android. Maandelijkse updates. Voor de zuidelijke helft van de Nederlandse binnenwateren bent u goed uitgerust met de NL7. Samen met de NL6 (Waterkaart Nederland Noord) zijn de binnenwateren van het land volledig gedekt. De atlas bestrijkt onder meer de steden Maastricht Eindhoven Nijmegen Roermond en Arnhem. De kanalen die typisch zijn voor Nederland zijn bijna allemaal bevaarbaar en onderling verbonden. Het gevarieerde zuiden met zijn kanalen en charmante stadjes biedt vele mogelijkheden voor een ontspannen tocht. In tegenstelling tot de gebieden aan de Noordzee zijn sterke wind stromingen en getijden in de binnenwateren meestal niet zo uitgesproken zodat u het er wat rustiger aan kunt doen. Het is dus de perfecte plek voor beginners of zeilers die wat extra ervaring willen opdoen. Wie op zoek is naar harmonie en zich niet te veel wil bezighouden met stromingen en getijden zal veel plezier beleven in de binnenwateren en met de NL7!

  • 30×42 cm (A3) in kunststof beschermhoes
  • Nederlands en Engelstalig
  • Inclusief licentie voor IOS en Android app
  • NV Verlag: 2024

Alternatieve producten

Meer informatie

NV Atlas kaartformaat

NV Charts nautische kaarten zijn verkrijgbaar in een buitengewoon praktisch, handzaam atlasboekje formaat en bieden daarmee vele voordelen ten opzichte van formaten van andere fabrikanten. De nautische kaartenseries zijn ontworpen door nautische experts en gepassioneerde watersporters met de behoeften van de pleziervaart in gedachten.

De NV Atlas heeft in het midden een zeer vlakke nietjesbinding, zodat de koersdriehoek ook daar zonder problemen kan worden gebruikt. Deze innovatieve ontwikkeling maakt het mogelijk om snel kaarten op te zoeken en ze altijd in de best mogelijke volgorde op dezelfde schaal te hebben. De NV Atlas wordt geleverd in een plastic hoes beschermd tegen spatwater. Dit moderne nautische kaartformaat is zowel op zeilboten als op motorjachten zeer populair en geniet de voorkeur van veel van onze klanten.

NV Charts navigatie app

Bij elke set een licentiecode waarmee u de digitale kaart ook in een app op iOS of Android tablet kunt gebruiken. De kaarten zelf zijn naast de gebruikelijke informatie ook voorzien van de waterstanden en stromen. Deze zijn op de kaarten ingetekend. Brugtijden, brughoogtes en andere belangrijke informatie staan ook op de kaarten vermeld. De atlassen van NV Verlag verschijnen elk jaar in een nieuwe en compleet bijgewerkte editie. Degelijke Duitse kwaliteit, maar gewoon in het Nederlands (en in het Engels). *= De Chart Navigator Light Software is gesc

Reviews voor NV Atlas NL 7 – Waterkaart Nederland Zuid – Arnhem – Maastricht

Vaak meebesteld

Merk

NV Charts Kaarten
Het Duitse NV Charts maakt al jarenlang vaarkaarten, inmiddels zijn deze ook voor Nederland beschikbaar. De NV  kaarten zijn een alternatief voor de kaartenserie van de Hydrografische Dienst die nog maar weinig wordt geüpdate worden. Uniek is dat bij de aankoop van een papieren NV kaart ook gelijk een licentiecode voor de app wordt meegeleverd. Deze is een jaar na registratie geldig.

Bekijk dit product binnenkort in Leiderdorp!

Vanwege onze bedrijfsverhuizing kunnen we je tijdelijk niet ontvangen. Vanaf maart a.s. ontvangen we je graag in onze nieuwe winkel!

Je vindt ons straks hier:
Zijlbaan 20
2352BN Leiderdorp

Je kunt er gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps 

Wil je graag al eerder een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak op onze tijdelijke locatie bij Tijssen Watersport.

Laat je adviseren!

Door een afspraak te plannen weet je zeker dat we alle tijd kunnen nemen. 

Graag uitgebreid advies? We helpen je graag verder. Maak een afspraak dan nemen we je alle tijd voor je.

Let op: door onze bedrijfsverhuizing ontvangen we je tijdelijk bij onze partner Tijssen Watersport in Leiderdorp. 

Onze openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag : 09:30 – 16:30 uur

Je vindt de locatie hier:
Zijlbaan 10
2352BN Leiderdorp 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps