Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

NV Atlas Denemarken Serie 9 – Hirtshals tot Esbjerg & Limfjord

Alles van NV Charts

64,99

Vanaf begin april 2023 leverbaar

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

NV Atlas kaartenserie van de Deense westkust. De Deense kustlijn en de Limfjord behoren tot de populairste vakantiegebieden van het Scandinavische land. De kust staat bekend om zijn eindeloze fijne zandstranden. De Limfjord is een langgerekte zeearm die de Noordzee met het Kattegat verbindt. De kust wordt omzoomd door witte kliffen prachtige landschappen en kleine stadjes als Aalborg Lemvig of Skive. Talrijke jachthavens bieden aanlegplaatsen en een solide infrastructuur voor reizigers. Met het kaartmateriaal van de NV Atlas Serie 9 creëer je een veilige basis voor uw reis door het hele gebied van de Deense westkust en de Limfjord. De NV Atlas Serie 9 – Hirtshals naar Esbjerg & Limfjord wordt geleverd als een combipack en bevat de nautische kaarten in verschillende schalen alsmede alle havenplannen en details voor naderingen en doortochten in de wateren. Bovendien zijn de doorvaarthoogten voor bruggen hoogspanningsleidingen en alle nautische en navigatiedetails opgenomen. Door de overzichtelijke indeling als een gebonden atlas kan de recreatievaarder snel naderingen havens en ankerplaatsen vinden en wordt hij gewezen op navigatief belangrijke details die ook in de NV Charts app staan. De serie kaarten overtuigt door zijn optimale schalen en uitgebalanceerde bladgedeelten.

 • 30×42 cm (A3) in kunststof beschermhoes
 • Engelstalig
 • Geleverd met kaartlicentie voor IOS en Android.
 • Maandelijkse updates.
 • NV Verlag: 2024

Specificaties

Overzeilers

 • C1 Skagen naar Thyborøn 1: 375.000 C2 Thyborøn tot Rømø 1: 375.000

Grafieken van het gebied

 • C3 Horns Rev – Esbjerg 1: 130.000
 • C4A Thyborøn-kanaal 1: 45.000
 • C4B Esbjerg-nadering 1: 50.000
 • C5 Thyborøn – Limfjord West 1: 80.000
 • C7A Thisted Bredning 1: 80.000
 • C7B Lovns Bredning 1: 80.000
 • C8 Aggersund naar Egholm 1: 60.000
 • C9 Egholm naar Hals 1: 60.000
 • C13J Hals Approach 1: 45.000

Details

 • C7C Virksund 1: 7500
 • C9A/B Aalborg – Mou Bro 1: 40/4000
 • C10A-F Doverodde – Thisted – Sundby – Vilsund – Hjarbæk – Skive Marina 1: 2-5.000
 • C10G-L Esbjerg – Hirtshals – Thorsminde – Hvide Sande – Hanstholm 1: 10-15.000
 • C11A-N Lem Vig – Thyborøn Havn – Lemvig Marina – Lemvig Havn Agger – Struer Bugt – Struer Havn – Sillerslev Havn – Jegindø – Venø – Oddesund – Handbjerg – Gyldendal 1: 3-40.000
 • C12A-L Nykøbing – Amtoft – Glyngøre – Fur – Rønbjerg – Livø Havn – Løgstør – Sundsøre – Hvalpsund Fiskerihavn – Ejerslev Havn – Hvalpsund Marina 1: 3-8.000
 • C13A-H Gjøl – Nørresundby – Nørre Uttrup – Attrup – Haverslev – Nibe Aalborg Fjordparken – Aalborg Skudehavn – Vestre Bådehavn 1: 3-6.000
 • C13K/L Hals – Egense 1: 5.000

Alternatieve producten

Meer informatie

Update – Update

De kaartensets voor de Duitse Noordzee worden jaarlijks in bijgewerkte edities uitgegeven. Bijgewerkte zeekaarten vormen de basis van veilige navigatie. NV Charts biedt een maandelijkse update-service voor haar Duitse Noordzeekaarten van april tot oktober. Zodat u altijd ‘up-to-date’ bent.

NV Atlas kaartformaat

NV Charts nautische kaarten zijn verkrijgbaar in een buitengewoon praktisch, handzaam atlasboekje formaat en bieden daarmee vele voordelen ten opzichte van formaten van andere fabrikanten. De nautische kaartenseries zijn ontworpen door nautische experts en gepassioneerde watersporters met de behoeften van de pleziervaart in gedachten.

De NV Atlas heeft in het midden een zeer vlakke nietjesbinding, zodat de koersdriehoek ook daar zonder problemen kan worden gebruikt. Deze innovatieve ontwikkeling maakt het mogelijk om snel kaarten op te zoeken en ze altijd in de best mogelijke volgorde op dezelfde schaal te hebben. De NV Atlas wordt geleverd in een plastic hoes beschermd tegen spatwater. Dit moderne nautische kaartformaat is zowel op zeilboten als op motorjachten zeer populair en geniet de voorkeur van veel van onze klanten.

NV Charts navigatie app

Bij elke set een licentiecode waarmee u de digitale kaart ook in een app op iOS of Android tablet kunt gebruiken. De kaarten zelf zijn naast de gebruikelijke informatie ook voorzien van de waterstanden en stromen. Deze zijn op de kaarten ingetekend. Brugtijden, brughoogtes en andere belangrijke informatie staan ook op de kaarten vermeld. De atlassen van NV Verlag verschijnen elk jaar in een nieuwe en compleet bijgewerkte editie. Degelijke Duitse kwaliteit, maar gewoon in het Nederlands (en in het Engels). *= De Chart Navigator Light Software is geschikt voor Windows 7 en hoger. **= De NV Charts app voor IOS op iPhone en iPad vereist minimaal iOS 6.1 of nieuwer.

Meer PC navigatie apps: NV Verlag / NV Charts nautische kaarten kunnen ook gebruikt worden in vele andere nv.digital compatibele PC navigatie programma’s zoals NV Chart Navigator of Open CPN.

Reviews voor NV Atlas Denemarken Serie 9 – Hirtshals tot Esbjerg & Limfjord

Vaak meebesteld

Merk

NV Charts Kaarten
Het Duitse NV Charts maakt al jarenlang vaarkaarten, inmiddels zijn deze ook voor Nederland beschikbaar. De NV  kaarten zijn een alternatief voor de kaartenserie van de Hydrografische Dienst die nog maar weinig wordt geüpdate worden. Uniek is dat bij de aankoop van een papieren NV kaart ook gelijk een licentiecode voor de app wordt meegeleverd. Deze is een jaar na registratie geldig.

Bekijk dit product binnenkort in Leiderdorp!

Vanwege onze bedrijfsverhuizing kunnen we je tijdelijk niet ontvangen. Vanaf maart a.s. ontvangen we je graag in onze nieuwe winkel!

Je vindt ons straks hier:
Zijlbaan 20
2352BN Leiderdorp

Je kunt er gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps 

Wil je graag al eerder een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak op onze tijdelijke locatie bij Tijssen Watersport.

Laat je adviseren!

Door een afspraak te plannen weet je zeker dat we alle tijd kunnen nemen. 

Graag uitgebreid advies? We helpen je graag verder. Maak een afspraak dan nemen we je alle tijd voor je.

Let op: door onze bedrijfsverhuizing ontvangen we je tijdelijk bij onze partner Tijssen Watersport in Leiderdorp. 

Onze openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag : 09:30 – 16:30 uur

Je vindt de locatie hier:
Zijlbaan 10
2352BN Leiderdorp 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps