Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

NV Charts Box – Oostzee & Kattegat (1, 2, 3, 5.1 & 5.2)

Alles van NV Charts

269,-

Nog 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending

Plus- en minpunten

 • + Complete set
 • + Inclusief handige app
 • + Maandelijkse correcties via e-mail (in het seizoen)
 • - Niet in het Nederlands

Productinformatie

Mooie plannen voor deze zomer? Als je naar de Oostzee wilt, dan mag deze complete set kaarten voor de Oostzee en het Kattegat van NV Charts niet ontbreken. De kaarten bestrijken samen een gebied van de Duitse en Deense Oostzee, het Kattegat en de westkust van Zweden tot aan de Noorse grens, net onder Fredrikstad. Je vindt een veelvoud aan informatie op de gedetailleerde kaarten, Waaronder natuurlijk nautische en navigatiedetails, maar ook details over het aanlopen van havens, doorvaartroutes, doorvaarthoogten, ankerplaatsen en meer.

Bij de deze box krijg je ook een code waarmee je de kaarten ook kunt zien in de NV Charts App. Zo kun je de route plannen op de kaarten, maar ook op je telefoon, tablet of computer. De digitale kaarten zijn een jaar beschikbaar na registratie en in het seizoen wordt je maandelijks voorzien van belangrijke updates en veranderingen.

Ga je niet zo ver noord het Kattegat in en blijf je voornamelijk in Denemarken, kies dan voor de NV Charts Box – Kaarten voor Oostzee (1, 2, 3, 4). Deze box beslaat een gebied van de Duitse en Deense Oostzee en een klein stukje van zuid-west Zweden en zelfs een deel van de Poolse kust.

Specificaties

 • 18 overzeilers
 • 56 districtkaarten & gedetailleerde kaarten
 • nv kaarten app en navigatie software 365 dagen licentie
 • nieuw: Vectorkaarten downloaden
 • Havenloods op papier / digitaal in Duits en Engels
 • Navigatie-instructies in het Duits
 • Voldoet aan wettelijke eis voor actuele papieren kaarten aan boord van pleziervaartuigen

Alternatieve producten

Meer informatie

NV Atlas kaartformaat

NV Charts nautische kaarten zijn verkrijgbaar in een buitengewoon praktisch, handzaam atlasboekje formaat en bieden daarmee vele voordelen ten opzichte van formaten van andere fabrikanten. De nautische kaartenseries zijn ontworpen door nautische experts en gepassioneerde watersporters met de behoeften van de pleziervaart in gedachten.

De NV Atlas heeft in het midden een zeer vlakke nietjesbinding, zodat de koersdriehoek ook daar zonder problemen kan worden gebruikt. Deze innovatieve ontwikkeling maakt het mogelijk om snel kaarten op te zoeken en ze altijd in de best mogelijke volgorde op dezelfde schaal te hebben. De NV Atlas wordt geleverd in een plastic hoes beschermd tegen spatwater. Dit moderne nautische kaartformaat is zowel op zeilboten als op motorjachten zeer populair en geniet de voorkeur van veel van onze klanten.

NV Charts navigatie app

Alle NV Charts nautische kaarten bevatten ook een toegangscode tot de digitale zeekaarten in de NV Charts app en kunnen dus eenvoudig worden gedownload. De kaarten zijn 365 dagen geldig vanaf activatie en kunnen gebruikt worden voor offline navigatie met de NV Charts app op iOS, Android, PC en Mac en zelfs ook in de webbrowser.

De NV Charts app is de ideale aanvulling op mobiele apparaten. Met de app kun je thuis al een gedetailleerde route plannen en zo je reis optimaal voorbereiden in combinatie met de papieren kaart. De app is intuïtief in gebruik en dankzij een identiek kaartbeeld kun je je binnen enkele seconden op papier en digitaal oriënteren. De meest actuele informatie is essentieel om veilig op het water te navigeren met je zeilboot of motorboot.

Met de NV Charts app heb je nu de mogelijkheid om deel uit te maken van de kaartcommunity. Je kunt havens, ankerplaatsen en navigatiewaarschuwingen markeren op de digitale zeekaart en ook interessante plaatsen buiten de navigatie, zoals restaurants, toevoegen met foto’s en opmerkingen en je ervaringen delen met andere gebruikers. Daarnaast biedt de NV Charts app een automatische routingfunctie, zoekfunctie en alle navigatiefuncties voor GPS-navigatie met je telefoon of tablet.

Meer PC navigatie apps: NV Verlag / NV Charts nautische kaarten kunnen ook gebruikt worden in vele andere nv.digital compatibele PC navigatie programma’s zoals NV Chart Navigator of Open CPN.

Update

Voor dit nautische kaartgebied bieden wij een maandelijkse correctiedienst van april tot oktober om je up-to-date te houden. Je ontvangt een PDF voor de correctie van de papieren kaarten via e-mail en updates zijn te downloaden in de NV Charts App. Digitale updates zijn ook beschikbaar voor PC-navigatieprogramma’s zoals Chart Navigator. Als je deze kaarten registreert in de NV Charts App of de kaart gebruikt in Chart Navigator zullen de updates naar het door jou gebruikte e-mailadres worden gestuurd.

Reviews voor NV Charts Box – Oostzee & Kattegat (1, 2, 3, 5.1 & 5.2)

Vaak meebesteld

Merk

NV Charts Kaarten
Het Duitse NV Charts maakt al jarenlang vaarkaarten, inmiddels zijn deze ook voor Nederland beschikbaar. De NV  kaarten zijn een alternatief voor de kaartenserie van de Hydrografische Dienst die nog maar weinig wordt geüpdate worden. Uniek is dat bij de aankoop van een papieren NV kaart ook gelijk een licentiecode voor de app wordt meegeleverd. Deze is een jaar na registratie geldig.

Bekijk dit product binnenkort in Leiderdorp!

Vanwege onze bedrijfsverhuizing kunnen we je tijdelijk niet ontvangen. Vanaf maart a.s. ontvangen we je graag in onze nieuwe winkel!

Je vindt ons straks hier:
Zijlbaan 20
2352BN Leiderdorp

Je kunt er gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps 

Wil je graag al eerder een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak op onze tijdelijke locatie bij Tijssen Watersport.

Laat je adviseren!

Door een afspraak te plannen weet je zeker dat we alle tijd kunnen nemen. 

Graag uitgebreid advies? We helpen je graag verder. Maak een afspraak dan nemen we je alle tijd voor je.

Let op: door onze bedrijfsverhuizing ontvangen we je tijdelijk bij onze partner Tijssen Watersport in Leiderdorp. 

Onze openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag : 09:30 – 16:30 uur

Je vindt de locatie hier:
Zijlbaan 10
2352BN Leiderdorp 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps