NV Pilot 1 – Overzeiler / Planningskaart Oostzee – Kristiansand tot Helsinki

| Alle producten van NV Charts

24,99

Nog 2 op voorraad

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De Pilot 1 van NV Charts is onmisbaar als planningskaart / overzeiler als je je wilt wilt voorbereiden op een Oostzeetocht. Deze overzichtskaart voor het populaire vaargebied strekt zich uit van het oosten tot de kusten van Polen Litouwen Letland en Estland. Ook de oostkust van Denemarken en de zuidkust van Zweden worden bestreken.

Deze uitvouwbare kaart bestaat uit twee algemene kaarten:

  • Kaart 1 schaal 1:14 miljoen > Skagerak (Flekkefjord) tot Helsinki
  • Kaart 2 schaal 1:750.000 > Kiel naar Oslo

In beide kaarten zijn de belangrijke bakens aangegeven evenals routes met afstanden die nodig zijn voor een goede reisplanning. Aanvullende windsterren voor representatieve maanden alsmede de voornaamste stromingen in het Kattegat en het Skagerak worden ingevoerd. Toelichtingen bij de symbolen aantekeningen over plaatselijke kuststromingen en klimaatgegevens worden in het Engels en Duits gegeven. De kaart is in A1 formaat gevouwen ca. 15 x 30 cm.

Alternatieve producten

Reviews voor NV Pilot 1 – Overzeiler / Planningskaart Oostzee – Kristiansand tot Helsinki

Vaak meebesteld

Merk

NV Charts Kaarten
Het Duitse NV Charts maakt al jarenlang vaarkaarten, inmiddels zijn deze ook voor Nederland beschikbaar. De NV  kaarten zijn een alternatief voor de kaartenserie van de Hydrografische Dienst die nog maar weinig wordt geüpdate worden. Uniek is dat bij de aankoop van een papieren NV kaart ook gelijk een licentiecode voor de app wordt meegeleverd. Deze is een jaar na registratie geldig.