Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Vaarwijzer de Waddenzee

Alles van Hollandia

37,99

Nog 5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

De recent vernieuwde Vaarwijzer De Waddenzee is al jaren de gids voor alle vaargebieden tussen Den Helder en Sylt. Met uitgebreide informatie over de havens en waddenroutes. Jan Heuff geeft veel praktische tips voor het varen langs de Waddeneilanden, over droogvallen en ankeren, over schip en uitrusting, en over de natuurstatus van het waddengebied. Voorzien van veel kleurenfoto’s en kaartjes.

  • Heldere vaarwijzer voor de Waddenzee
  • Van Den Helder tot Sylt
  • Auteur: Jan Heuff
  • 200 pagina’s | Hardcover

Alternatieve producten

Meer informatie

De Vaarwijzer De Waddenzee is al tientallen jaren de klassieker voor alle watersporters die het ingewikkelde vaargebied tussen Den Helder en Sylt bevaren. Naast veelbezochte havens als Vlieland en Texel zijn ook kleinere havens, ankerplekken en routes via het Duitse Wad uitvoerig beschreven geïllustreerd met overzichtelijke Waddenzee kaartjes.

Jan Heuff geeft veel praktische tips voor het varen langs de Waddeneilanden, over droogvallen en ankeren, over schip en uitrusting, en over de natuurstatus van het waddengebied. Terwijl in de Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee de route buitenom naar de Elbe beschreven staat, geeft de Vaarwijzer De Waddenzee de route weer ‘achter de eilanden’. Kaarten en luchtfoto’s maken de navigatie een stuk eenvoudiger. Jan Heuff woont en werkt op Terschelling en zwerft al zijn hele leven over de wadden.

Over Hollandia Vaarwijzers

De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs beogen vooral lezers te inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie te verschaffen om goed een reis te kunnen voorbereiden. De Vaarwijzers bieden daarom meteo, routes, strategie en behandeling van specifieke moeilijkheden bij de navigatie. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis- en vooral de ‘droomplekken’: het perfecte ankerplaatje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.

Reviews voor Vaarwijzer de Waddenzee

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.

Bekijk dit product binnenkort in Leiderdorp!

Vanwege onze bedrijfsverhuizing kunnen we je tijdelijk niet ontvangen. Vanaf maart a.s. ontvangen we je graag in onze nieuwe winkel!

Je vindt ons straks hier:
Zijlbaan 20
2352BN Leiderdorp

Je kunt er gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps 

Wil je graag al eerder een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak op onze tijdelijke locatie bij Tijssen Watersport.

Laat je adviseren!

Door een afspraak te plannen weet je zeker dat we alle tijd kunnen nemen. 

Graag uitgebreid advies? We helpen je graag verder. Maak een afspraak dan nemen we je alle tijd voor je.

Let op: door onze bedrijfsverhuizing ontvangen we je tijdelijk bij onze partner Tijssen Watersport in Leiderdorp. 

Onze openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag : 09:30 – 16:30 uur

Je vindt de locatie hier:
Zijlbaan 10
2352BN Leiderdorp 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps