Vaarwijzer Het Kanaal – Clemens Kok

| Alle Vaarwijzers
| Alle producten van Hollandia boeken

41,99

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Clemens Kok leidt je in deze vaarwijzer enthousiast rond langs de schitterende kusten van Zuid Engeland en Noord Frankrijk. Van de Kanaaleilanden tot de Scillies. Hij geeft praktische adviezen over de te volgen route, weersomstandigheden en betonning, maar deelt vooral ook de meest bijzondere ankerplaatsen en pittoreskste haventjes. Een must-have als je overweegt deze zomer naar het zuiden te zeilen.

  • Heldere vaarwijzer voor Zuid Engeland en Noord Frankrijk
  • Van Normandia tot de Kanaaleilanden en de Scillies
  • Auteur: Clemens Kok
  • 261 pagina’s | Hardcover

Alternatieve producten

Meer informatie

Nederlandse zeilers die in de zomer iets beter weer zoeken zeilen naar het zuiden. Tussen Franse charme en Britse sfeer ligt een uitdagend vaargebied. Het Kanaal, zowel aan de Franse als aan de Engelse kant, staat bekend om zijn sterke stromingen, afwisselende weersomstandigheden en prachtige land- en zeeschappen. Waterkampioen-redacteur Clemens Kok neemt je mee langs de kusten van Normandië en Bretagne, de Engelse zuidkust, de Kanaaleilanden en de Scillies en geeft praktische adviezen met betrekking tot de te volgen route, weersomstandigheden en betonning, maar brengt bovenal zijn tomeloze enthousiasme over voor bijzondere ankerplaatsen en pittoreske haventjes.

Over Hollandia Vaarwijzers

De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs beogen vooral lezers te inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie te verschaffen om goed een reis te kunnen voorbereiden. De Vaarwijzers bieden daarom meteo, routes, strategie en behandeling van specifieke moeilijkheden bij de navigatie. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis- en vooral de ‘droomplekken’: het perfecte ankerplaatje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.

Reviews voor Vaarwijzer Het Kanaal – Clemens Kok

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.