Vaarwijzer De Noordzeekust – Michiel Scholtes

| Alle Vaarwijzers
| Alle producten van Hollandia

36,99

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Michiel Scholtes neemt je in deze vaarwijzer op enthousiasmerende wijze van zuid naar noord langs onze Noordzeekust van Nieuwpoort tot aan Delfzijl. Perfecte toevoeging aan uw normale reisplanning. Heldere vaarwijzer voor de Belgische en Nederlandse Noordzeekust.

  • Van Nieuwpoort tot Delfzijl
  • Auteur: Michiel Scholtes
  • 189 pagina’s | Hardcover

Alternatieve producten

Meer informatie

Over deze vaarwijzer

Dit deel van deze – inmiddels klassiek geworden – serie betreft de Belgische en Nederlandse Noordzeekust van Nieuwpoort tot Delfzijl. Alle havens aan deze grofweg 250 zeemijl lange kust worden uitvoerig besproken. U wordt volledig ingelicht over alle belangrijke informatie. Of het nu betonning, verraderlijke stroming of de beste aanvaarkoers betreft, u vindt het hier! Alles is daarnaast verlevendigd met korte verhalen van andere zeilers die het betreffende gebied op hun duimpje kennen. Naast uw normale reisvoorbereiding is dit een uitstekende toevoeging om alles tot in de puntjes te plannen.

Over Hollandia Vaarwijzers

De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs beogen vooral lezers te inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie te verschaffen om goed een reis te kunnen voorbereiden. De Vaarwijzers bieden daarom meteo, routes, strategie en behandeling van specifieke moeilijkheden bij de navigatie. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis- en vooral de ‘droomplekken’: het perfecte ankerplaatje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.

Reviews voor Vaarwijzer De Noordzeekust – Michiel Scholtes

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.