Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee

| Alle Vaarwijzers
| Alle producten van Hollandia

49,99

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Ontdek uitdagende en prachtige vaargebieden in Scandinavië met ‘Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee’ van René Vleut. Laat je verrassen door de wateren tussen Borkum, Bergen, Stockholm en Gdansk, maar ook de Boddengewässer en Polen. Vaar tussen de prachtige Noorse fjorden, de mooie eilanden rond Denemarken, de Duitse en Poolse kust en het prachtige water rond Zweden. Met deze handige vaarwijzer kan iedere watersporter dit uitdagende doch interessante vaargebied trotseren. ‘Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee’ is daarom perfect voor iedereen die de Scandinavische wateren wil ontdekken. René Vleut zeilt al jarenlang in de Scandinavische wateren. Hij is auteur van twee Vaarwijzers en publiceert regelmatig in Zeilen magazine.

  • Auteur: René Vleut
  • ISBN: 9789064107474
  • Type: Hardback
  • Pagina’s: 400 blz.
  • Verschijningsdatum: 02-06-2021

Alternatieve producten

Meer informatie

De Vaarwijzers van Hollandia worden samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis en vooral de ‘droomplekken’: het perfecte aanlegplaatsje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur. Ga op avontuur en ontdek uitdagende en interessante vaargebieden met de Vaarwijzers van Hollandia.

Reviews voor Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.