Boats + Beers door Hanneke Beers

| Alle Zeilboeken

64,95

Nog 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

BOATS+BEERS – Ongereefde avonturen van een yachting journalist’ is een nieuw en uniek boek met de beste zeilverhalen van de Nederlandse yachting journalist Hanneke Beers over de afgelopen 20 jaar. Het is een luxe hardcover boek met geweldige fotografie van o.a. Sander van der Borch.

De verhalen geven een unieke inkijk in de wereld van het wedstrijdzeilen. Hanneke schrijft vlot en aanstekelijk en trekt je vanaf pagina 1 aan boord. Zo kijk je mee over haar schouder aan boord van J-klasser Rainbow. En zeil je mee met Swan 45 Checkmate tijdens de North Sea Regatta. Of verbaas je je over het testosterongehalte op een Lemsteraak in de Flevorace. Maar wordt ze ook heel persoonlijk als ze een gebroken Pieter Heerema interviewt net na zijn aankomst in Les Sables d’Olonne en hem de vraag stelt: “als je dit geweten had Pieter, had je het dan weer gedaan?”

BOATS+BEERS is een leesboek met razend spannende, soms aangrijpende en nu en dan hilarische zeilverhalen. Maar het is zeker ook een oogstrelend fotoboek om heerlijk doorheen te bladeren en verdient een plek op de koffie- of leestafel van elke haven of bedrijf met een enthousiaste zeiler aan het roer.

Specificaties

 
Titel BOATS+BEERS
Ondertitel Ongereefde avonturen van een yachting journalist
Auteur  Hanneke Beers,
Illustrator Bas van der Heide
Uitgever Witte Beer Publishing
Fotografie Sander van der Borch, Ian Roman, René Koster, Jon Nash e.a.
Formaat 297 x 240 cm liggend (iets groter dan A4)
Cover Hardcover, soft touch laminaat, voorzien van stofomslag
Omvang   208 pagina’s
Druk binnenwerk 4/4 tweezijdig full colour
Papier binnenwerk 170 grams houtvrij mc mat (FSC keurmerk)
Afwerking   Genaaid gebonden, met kapitaalbandje en leeslint
ISBN 978-90-829210-0-7

Alternatieve producten

Meer informatie

Impressie

inkijpagina boats en beers

boat beers j klasser

OVER Hanneke Beers

Yachting journalist – avonturier – verhalenverteller

Hanneke heeft een track record als yachting journalist van meer dan 20 jaar. Sinds 1996 vliegt ze de wereld over om aan boord te stappen van alles wat zeilt. Van 26 foot houten zeilkottertjes tot 200+ foot iconische superjachten en alles daar tussenin. Ze voer mee met gepassioneerde zeilers, mensen met een verhaal, een droom en vaak ook een doel. Ze neemt je mee in de zinderende spanning aan boord, de glunderende momenten, maar ook het afzien en soms de wanhoop. Als lezer voel je de hoge golftoppen, het striemende buiswater en de diepe dalen.

Reviews voor Boats + Beers door Hanneke Beers

Vaak meebesteld