Vrouwen kunnen niet zeilen – Wieke van Oordt

| Alle Zeilboeken
| Alle producten van Hollandia boeken

15,99

Nog 4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Zeilen is fantastisch. Toch kwam Wieke van Oordt nooit verder dan fokkemaat. En dat schuingaan vond ze ook maar eng. Jaren later gooit Wieke het roer om, stapt over haar angst heen en neemt zeilles. Ze leert ‘zeils’, komt erachter welke zeiltaboes er zijn, ontmoet rodebroeken-, bruinevloot- en zoutzeilers en ontdekt het beste plekje aan boord om over te geven.

‘Vrouwen kunnen niet zeilen, en andere watersport clichés’ is een openhartig boek waarin Van Oordt de wereld van het zeilen van binnenuit beschrijft. Voor zeilers een feest der herkenning en een must voor iedereen die zich altijd al afvroeg wat die mensen met bootjes bezielt. Wieke van Oordt schreef tot nu toe zestien kinderboeken en één roman voor volwassenen. Daarnaast heeft ze een veelgelezen column in ‘Zeilen Magazine’ en kennen veel zeilers haar van mooie stukjes in de Facebook groep Zeilen.

  • Voor zeilers een feest der herkenning en een must voor iedereen die zich altijd al afvroeg wat die mensen met bootjes bezielt.
  • Paperback, 160 pagina’s
  • Auteur: Wieke van Oordt

Alternatieve producten

Reviews voor Vrouwen kunnen niet zeilen – Wieke van Oordt

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.