Ik zeil in Zeeland – Kris Baetens

| Alle Reisverhalen

23,99

Nog 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Kris is een hele gewone zeiler en gek op Zeeland. In charmant Vlaams deelt hij in zijn boek zijn avonturen op de Zeeuwse Wateren. Dat hij vaak solo zeilt maakt hem dan toch minder gewoon dan hij zelf veronderstelt. Het levert een boek op vol herkenbare vlot geschreven verhalen. Aangevuld met handige tips voor solozeilen en rijk geïllustreerd met cartoons.

  • Leuk geschreven boek vol herkenbare verhalen
  • Inclusief handige tips voor solozeilen
  • Kris Baetens | 144 pagina’s | Paperback | 2016

Alternatieve producten

Meer informatie

Voorwoord Ik zeil in Zeeland

Alweer een boek over zeilen? Tja, er zijn inderdaad al genoeg schrijfsels verschenen over en door zeilers. Toch zag ik er wel iets in.

In 2014 werd mij plots, ‘out of the blue’, gevraagd of ik geen toespraak wilde houden over solozeilen. Ik schrok me eerlijk gezegd een hoedjes want ik ben een gewone zeiler die nog nooit iets spectaculairs gedaan heeft, die nog niks vermeldenswaardig gepresenteerd heeft, met zijn bootje. Sterker nog: ik heb amper op zee gezeild sinds ik mijn eigen jachtje heb.

En net dat blijkt nu wat de mensen zo aantrekt: een gewone zeiler die, zoals zijzelf, zeilt in het verscheiden vaarwater van Zeeland.

Ik heb het boek aangevuld met mijn eigen ‘tips en tricks’ om je te vertellen hoe ik sommige dingen doe.

Veel leesplezier!

Reacties van lezers

“Ik heb het bijna uit en moest tijdens het lezen regelmatig glimlachen. Heel veel situaties die je beschrijft zijn zo herkenbaar.”

“Afgelopen weekend het boekje geheel gelezen, ik vindt het een heel leuk boek!

De verhalen, de tips, de mooie zeil tochten, heerlijk!”

Reviews voor Ik zeil in Zeeland – Kris Baetens

Vaak meebesteld