Praktijkhandboek Kunststoffen

| Alle producten van Hollandia boeken

30,99

Nog 4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Het Praktijkhandboek Kunststoffen is het enige beschikbare boek over het werken met polyester en epoxy.  Geeft zowel inzicht in de noodzakelijke basistheorie om met de materialen te kunnen werken als uitgebreide tips voor verwerking in de praktijk. Het boek is rijk geïllustreerd en daarom erg bruikbaar als handboek.

  • Praktisch handboek voor werken met epoxy en polyester
  • Auteur: Gerard Lok
  • Paperback, 168 pagina’s

Alternatieve producten

Meer informatie

Het Praktijkhandboek Kunststoffen is het enige beschikbare boek over het werken met polyester en epoxy.  Biedt zowel inzicht in de noodzakelijke basistheorie achter de materialen als uitgebreide tips voor verwerking in de praktijk. Het boek is rijk geïllustreerd en daarom erg bruikbaar als handboek bij het werken met de materialen. Auteur Gerard Lok kent de praktijk en de achterliggende theorie van deze materialen als geen ander. Dit handboek biedt een compleet overzicht van de technische mogelijkheden en de toepassingen op allerlei gebied.

Het boek is overzichtelijk ingedeeld in drie delen:

  1. Begrippen en materialen
  2. Algemene vaardigheden
  3. Praktijk

Het boek is daarnaast voorzien van een handige index.

Reviews voor Praktijkhandboek Kunststoffen

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.