Nauta Nova Polish Superfine 750ml

| Alle producten van Nauta Nova

27,90

Nog 2 op voorraad

Productinformatie

Licht polijstmiddel voor de reiniging van gelcoats en laklagen op nieuwe schepen. Het verminderd de vuilaanhechting en brengt glans. Onderdeel van het Nauta Nova stappenplan voor polijsten.

  • Reinigende werking, licht polijstend
  • Vermindert de aanhechting van vuil
  • Voor gelcoats en gelakte oppervlaktes
  • Inhoud: 750 ml

Alternatieve producten

Meer informatie

De Polish Superfine is een licht polijstmiddel wat gelcoats en laklagen goed reiningt. Geschikt op nieuwe schepen of voor elk schip als stap 3 uit het Nauta Nova polijstprogramma. De polish vermindert de aanhechting van vuil en is geschikt voor gelcoats en gelakte oppervlakken. Reinigt en brengt glans. Er ontstaan geen krassen op kunststof.

Inhoud: 750ml

De NN04 Polish Superfine is onderdeel van het Nauta Nova Polijst Stappenplan. Onder polijsten wordt het stappenplan beschreven en vind je alle producten die je nodig hebt om deze klus tot een glanzend einde te brengen.

In de onderstaande video wordt het stappenplan kort toegelicht:

Reviews voor Nauta Nova Polish Superfine 750ml

Vaak meebesteld

Merk

logo nauta nova
De schoonmaaklijn van Nauta Nova bestaat uit een volledig professioneel polijstprogramma voor het polijsten van de gelcoat. Het polijstprogramma leidt je in vijf duidelijke stappen naar een glanzende romp. Aanvullend daarop is van Nauta Nova een hele reeks reinigingsmiddelen beschikbaar voor bijvoorbeeld het schoonmaken van de bilge of het teakdek.