Nauta Nova Pro Boatclean 750ml

| Alle producten van Nauta Nova

10,90

Uitverkocht

Productinformatie

De Pro Boatclean van Nauta Nova is een zeer krachtige wateroplosbare en biologisch afbreekbare reiniger. Geschikt voor het snel en efficiënt verwijderen van olie, vetten, aanslag, roet, nicotine etc. Goede cleaner. Stap 1 van het Nauta Nova stappenplan voor polijsten.

  • Snelle en zeer krachtige reiniging
  • Wateroplosbaar en biologisch afbreekbaar
  • Stap 1 in het polijstprogramma

Alternatieve producten

Meer informatie

De Pro Boatclean van Nauta Nova is een zeer krachtige wateroplosbare en biologisch afbreekbare reiniger. Geschikt voor het snel en efficiënt verwijderen van olie, vetten, aanslag, roet, nicotine etc. Goede cleaner Zeer geschikt als professionele reiniger voor fenders, dekkleden, masten en aluminium scheepsonderdelen en voor het verwijderen van hydraulische olie. Inhoud: 750ml De NN01 Pro Boatclean is onderdeel van het Nauta Nova Polijststappenplan. Onder polijsten wordt het stappenplan beschreven en vind je alle producten die je nodig hebt om deze klus tot een glanzend einde te brengen. In de onderstaande video wordt het stappenplan kort toegelicht: https://www.youtube.com/watch?v=v23WbszdoI8

Reviews voor Nauta Nova Pro Boatclean 750ml

Vaak meebesteld

Merk

logo nauta nova
De schoonmaaklijn van Nauta Nova bestaat uit een volledig professioneel polijstprogramma voor het polijsten van de gelcoat. Het polijstprogramma leidt je in vijf duidelijke stappen naar een glanzende romp. Aanvullend daarop is van Nauta Nova een hele reeks reinigingsmiddelen beschikbaar voor bijvoorbeeld het schoonmaken van de bilge of het teakdek.