Nauta Nova Superwax 750ml

| Alle producten van Nauta Nova

32,90

Uitverkocht

Productinformatie

De wax van Nauta Nova geeft een perfecte glanslaag met duurzame werking. Stap 4 in het Nauta Nova stappenplan voor polijsten.

  • Perfecte glanslaag
  • Vermindert de aanhechting van vuil
  • Voor gelcoats, gelakte oppervlakken en rvs onderdelen
  • Inhoud: 750 ml

Alternatieve producten

Meer informatie

De wax van Nauta Nova geeft een perfecte glanslaag met duurzame werking. Bij uitstek geschikt om een net gepolijste gelcoat te laten schitteren. De wax vermindert de aanhechting van vuil in het seizoen en is geschikt voor gelcoats, gelakte oppervlakken en rvs onderdelen. Inhoud: 750ml De NN05 Superwax is onderdeel van het Nauta Nova Polijst Stappenplan. Onder polijsten wordt het stappenplan beschreven en vind je alle producten die je nodig hebt om deze klus tot een glanzend einde te brengen. In de onderstaande video wordt het stappenplan kort toegelicht: https://www.youtube.com/watch?v=v23WbszdoI8

Reviews voor Nauta Nova Superwax 750ml

Vaak meebesteld

Merk

logo nauta nova
De schoonmaaklijn van Nauta Nova bestaat uit een volledig professioneel polijstprogramma voor het polijsten van de gelcoat. Het polijstprogramma leidt je in vijf duidelijke stappen naar een glanzende romp. Aanvullend daarop is van Nauta Nova een hele reeks reinigingsmiddelen beschikbaar voor bijvoorbeeld het schoonmaken van de bilge of het teakdek.