Bilge Clean (Radboud)

11,20

Nog 11 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Een krachtige ontvetter die gebruikt kan worden als zeer sterke vuiloplosser voor verschillende soorten vervuiling aan boord. Voor schoonmaakklussen zoals de bilge ruimte reinigen, de romp van het schip ontdoen van zwarte strepen, oude wax of het ontvetten van het kombuisinterieur.

  • Krachtige ontvetter
  • 1000ml fles
  • Voordelige keus

Handig om mee te bestellen: deze handige spraykop / verstuiver van Radboud die precies past op deze fles.

Alternatieve producten

Meer informatie

Een krachtige ontvetter die gebruikt kan worden als zeer sterke vuiloplosser voor verschillende soorten vervuiling aan boord. Zo kan deze industriële allesreiniger gebruikt worden voor schoonmaakklussen, zoals de bilge ruimte reinigen of de romp van het schip ontdoen van zwarte strepen en oude wax.

Ook geschikt om een anti slipdek te reinigen of als ontvetter om het interieur in uw kombuis te reinigen. Ook koffieaanslag of theeaanslag wordt eenvoudig verwijderd.

Kortom Bilge All Clean is één product voor verschillende taaie schoonmaakklussen, waardoor het middel dus kostenbesparend werkt.

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik van deze krachtige ontvetter het middel verdunnen van 1:5 tot 1:20 (afhankelijk van vervuiling). Gebruik de verdunde allesreiniger op de gewenste objecten of oppervlaktes en laat het middel even inwerken. Vervolgens afborstelen of met een doek schoonmaken en even afspoelen met water voor het beste resultaat.

Reviews voor Bilge Clean (Radboud)

Vaak meebesteld