Cleanweb 1000ml Spinnenvrij Concentraat

29,95

Nog 7 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De boot vrij van spinnen, spinnenwebben en spinnenpoep? Cleanweb is een effectief en 100% biologisch afbreekbaar middel wat spinnen niet dood, spinnen zijn een beschermde diersoort, maar er voor zorgt dat ze een andere plek opzoeken. Veilig voor mens en dier en de materialen aan boord. Dit is de voordelige navul verpakking met 1000ml. concentraat. De mengverhouding is 1:3 dus deze fles is goed voor 3000ml Cleanweb! Handig te combineren met de 500ml spray verpakking.

 • 100% biologisch afbreekbaar middel
 • Laat geen vlekken achter
 • Kant en klare spray waar je direct mee aan de slag kan
 • Tot 6 maanden effectief
 • Normaliter genoeg inhoud voor 1 behandeling. Aanbevolen wordt de boot 1x in de periode april/mei/juni te behandelen en 1x in de periode juli/augustus/september.

Tip voor aanbrengen: besteed bij het aanbrengen vooral aandacht aan kieren/naden bijvoorbeeld bij de bakskisten, (onder) de buiskap, niet beregende delen  en rondom zaken als navigatieverlichting. Bij sloepen en motorjachten vooral ook de kabelaring meenemen. Scroll naar beneden voor meer tips.

Alternatieve producten

Meer informatie

Gebruiksaanwijzing Cleanweb Concentraat

Zorg voor een schone boot en verwijder eerst alle insecten en met name de spinnen en spinnenraggen van het te behandelen object. Spinnen niet doden, deze zijn beschermd.

Stappen:

 1. CLEANWEB® voor gebruik goed schudden.
 2. Maak de vloeistof aan in een verhouding 1:3
 3. Gebruik een spray en behandel alle zichtbare delen, besteedt extra zorg aan alle kieren/naden bijvoorbeeld bij de bakskisten, de buiskap (product geeft geen vlekken), niet beregende delen zoals onder de buiskap en rondom zaken als navigatieverlichting en spanners van tuigage. Bij sloepen en motorjachten vooral ook de kabelaring meenemen.
 4. Overtollige vloeistof(druppels) verwijderen om vlek- en streepvorming op de ondergrond te voorkomen, na 24 uur resterende vervuiling verwijderen, hierna kan eventueel de ondergrond met water en zeep worden afgenomen (niet met hogedruk spuitapparatuur).
 5. Deze toepassing waar nodig herhalen, minimaal 2 x per jaar uitvoeren. Aanbevolen 1x in de periode april/mei/juni en 1x in de periode juli/augustus/september.
Let op: Cleanweb niet toepassen bij warm weer (> 25 gr. C.) en/of zeer warme of direct door de zon beschenen ondergronden (te snelle verdamping van het product).

Over Cleanweb

 • Cleanweb is oplosbaar in water en goed biologisch afbreekbaar.
 • Cleanweb heeft geen etsende werking op glas, rvs, steen, rubber, trespa, lak en kunststof.
 • Op polycarbonaat en canvas altijd eerst (op een referentie stukje uit het zicht) uitproberen om te bepalen of het materiaal eventueel word aangetast,
  nieuw schilderwerk minimaal 5 weken laten uitharden voor u Cleanweb gaat toepassen.
 • Cleanweb bevat voornamelijk,organische, natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten.
 • Toepassing, gebruik en verwerking van de producten zijn voor risico van de gebruiker

Technische specificaties Cleanweb

Veiligheidsinformatieblad

Technische specificaties Cleanweb

Reviews voor Cleanweb 1000ml Spinnenvrij Concentraat

Vaak meebesteld