Cleanweb 500ml Spinnenvrij Spray

14,95

Nog 24 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De boot vrij van spinnen, spinnenwebben en spinnenpoep? Cleanweb is een effectief en 100% biologisch afbreekbaar middel wat spinnen niet dood, spinnen zijn een beschermde diersoort, maar er voor zorgt dat ze een andere plek opzoeken. Geleverd in een kant en klare spray en veilig voor mens en dier en de materialen aan boord. Handig te combineren met de 1000ml navulverpakking concentraat. 

 • 100% biologisch afbreekbaar middel
 • Laat geen vlekken achter
 • Kant en klare spray waar je direct mee aan de slag kan
 • Tot 6 maanden effectief
 • Normaliter genoeg inhoud voor 1 behandeling. Aanbevolen wordt de boot 1x in de periode april/mei/juni te behandelen en 1x in de periode juli/augustus/september.

Tip voor aanbrengen: besteed bij het aanbrengen vooral aandacht aan kieren/naden bijvoorbeeld bij de bakskisten, (onder) de buiskap, niet beregende delen  en rondom zaken als navigatieverlichting. Bij sloepen en motorjachten vooral ook de kabelaring meenemen. Scroll naar beneden voor meer tips.

Alternatieve producten

Meer informatie

Gebruiksaanwijzing Cleanweb

Zorg voor een schone boot en verwijder eerst alle insecten en met name de spinnen en spinnenraggen van het te behandelen object. Spinnen niet doden, deze zijn beschermd.

Stappen:

 1. CLEANWEB® voor gebruik goed schudden.
 2. Behandel alle zichtbare delen, besteedt extra zorg aan alle kieren/naden bijvoorbeeld bij de bakskisten, de buiskap (product geeft geen vlekken), niet beregende delen zoals onder de buiskap en rondom zaken als navigatieverlichting en spanners van tuigage. Bij sloepen en motorjachten vooral ook de kabelaring meenemen.
 3. Overtollige vloeistof(druppels) verwijderen om vlek- en streepvorming op de ondergrond te voorkomen, na 24 uur resterende vervuiling verwijderen, hierna kan eventueel de ondergrond met water en zeep worden afgenomen (niet met hogedruk spuitapparatuur).
 4. Deze toepassing waar nodig herhalen, minimaal 2 x per jaar uitvoeren. Aanbevolen 1x in de periode april/mei/juni en 1x in de periode juli/augustus/september.
Let op: Cleanweb niet toepassen bij warm weer (> 25 gr. C.) en/of zeer warme of direct door de zon beschenen ondergronden (te snelle verdamping van het product).

Over Cleanweb

 • Cleanweb is oplosbaar in water en goed biologisch afbreekbaar.
 • Cleanweb heeft geen etsende werking op glas, rvs, steen, rubber, trespa, lak en kunststof.
 • Op polycarbonaat en canvas altijd eerst (op een referentie stukje uit het zicht) uitproberen om te bepalen of het materiaal eventueel word aangetast,
  nieuw schilderwerk minimaal 5 weken laten uitharden voor u Cleanweb gaat toepassen.
 • Cleanweb bevat voornamelijk,organische, natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten.
 • Toepassing, gebruik en verwerking van de producten zijn voor risico van de gebruiker

 

Reviews voor Cleanweb 500ml Spinnenvrij Spray

Vaak meebesteld