Ecoworks bilge cleaner 1000ml

| Alle producten van Ecoworks Marine

28,75

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Een vieze bilge zorgt al snel voor nare luchtjes in de kajuit. Veel zeilers grijpen dan meteen naar chemische oplosmiddelen om dit probleem aan te pakken, maar die middelen zijn erg ongezond oor mens en natuur. Ecoworks heeft daarvoor de EcoBilge cleaner. Een duurzame bilgereiniger gemaakt van plantaardige ingrediënten. Let op: dit product moet verdund worden voor gebruik.

  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gaat lang mee
  • Geen chemicaliën en PH-neutraal

Tip: Ligt er heel veel olie en andere smerigheid in je bilge en kun je daar moeilijk bij? Dan is de Biosok Bilgereiniger een goede oplossing. Leg deze in de bilge en laat de biosok het werk doen. Daarna de bilge nog afnemen met de EcoBilgecleaner en vervelende geurtjes zijn verleden tijd.

Alternatieve producten

Reviews voor Ecoworks bilge cleaner 1000ml

Vaak meebesteld

Merk

Ecoworks Marine logo
Jarenlang zien Scott Johnston en zijn zoons Angus en Fraser hoeveel chemische schoonmaakmiddelen in de natuur verdwijnen. Omdat duurzame alternatieven er nauwelijks zijn richten ze in 2015 het familiebedrijf Ecoworks Marine op. De ingrediënten voor de producten van Ecoworks Marine komen allemaal uit hernieuwbare en duurzame bronnen. Daardoor blijven er geen schadelijke stoffen achter in de natuur. De producten zijn specifiek gericht op het gebruik aan boord.