Onderdelen set Lofrans X2

| Alle producten van Lofrans Ankerlieren

84,95

Nog 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

lofrans-ankerlieren

Laat je adviseren in onze winkel in Leiderdorp!

Klik hier om een afspraak te maken

Productinformatie

Handige onderdelen set voor de Lofrans X2 Ankerlier. De set voorziet in alle meest benodigde vervangingsonderdelen. We adviseren deze set mee te bestellen bij aankoop van een Lofrans Ankerlier zodat je altijd en overal de beschikking hebt over reserveonderdelen. Scroll naar beneden voor een overzicht wat er precies in deze set zit.

Alternatieve producten

Meer informatie

De onderhoudsset voor de Lofrans X2 Ankerlier voorziet in de meest benodigde vervangingsonderdelen en is aanrader om mee te bestellen bij een Lofrans Ankerlier.

In de set

De geel omcirkelde onderdelen zijn onderdeel van de Lofrans X2 onderhoudsset

lofrans x2 onderhoudsset exploded view

 

Reviews voor Onderdelen set Lofrans X2

Vaak meebesteld

Merk

lofrans logo
Absolute specialist in ankerlieren, dat is Lofrans. 50 jaar geleden al koos men ervoor alle tijd en aandacht op deze productgroep te richten. Tot op de dag van vandaag zijn ze daar bij Lofrans trouw aan. Het Middellandse Zeegebied is de veeleisende omgeving waar de ankerlieren op degelijkheid getest worden en voortdurend doorontwikkeld. Met een ankerlier van Lofrans kies je een ankerlier die geschikt is voor ankeren in en rondom Nederland maar zeker ook voor ankeren op een lange zeereis of wereldomzeiling. Benut hier onze keuzehulp voor het kiezen van je ankerlier