SailspecialsBootuitrustingBijboot accessoiresDinghy Rings Pontoon Link

Dinghy Rings Pontoon Link

   |    Alle producten van Dinghy Rings

49,-

Uitverkocht

Indien volledige bestelling op voorraad, en besteld op maandag t/m vrijdag. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis ?
Naar Nederland en België. Anders NL: €4,95 of BE: €7,95 Lees meer
Gratis verzending vanaf € 99 ?

Indien retour gestuurd vanuit Nederland of België. Palletleveringen uitgezonderd.

Lees meer

60 dagen bedenktijd & gratis retour ?

Productinformatie

De Pontoon LINK’s maken een opblaasbare rubberboot met platte drijveruiteinden geschikt voor gebruik met Dinghy Rings. De Pontoon LINK’s zijn gemaakt van PVC voor eenvoudige en veilige montage op een PVC rubberboot. Deze set bestaat uit 2 Pontoon Links. Scroll naar beneden voor montagetips.

Alternatieve producten

Meer informatie

Benodigde materialen en gereedschappen*

  • Aceton of PVC Primer (bijv. Polymarine 2903)
  • 2-componenten PVC-lijm (bijv. Polymarine 3026)
  • Hypalon 2-componentenlijm (alleen als de boot van Hypalon is gemaakt)
  • Borstel
  • Pen
  • Doek
  • Schrapertje voor verwijderen overtollige lijm
*= De set Pontoon Links wordt geleverd exclusief de lijm en montage materialen

Let op: belangrijke tips voor montage

Zoek uit of je bijboot van PVC of Hypalon is gemaakt. PVC is meest gebruikelijk. Voordat je begint met lijmen, moet je er rekening mee houden dat de werkplek goed geventileerd, warm en droog is: 18-25 graden. Als de lucht vochtig is, kan de lijm niet worden gebruikt. Gebruik geen open vuur, omdat oplosmiddelen zeer brandbaar zijn. Gebruik geen lijm die langer dan 4 uur is gemengd. Gebruik geen schuurpapier op PVC-stoffen. Als je een Hypalon-boot heeft, moeten de contactoppervlakken van de pontons licht worden geschuurd met schuurpapier en worden geprimed met 2-componenten Hypalon-lijm. Vervolgens breng je als primer een dunne laag Hypalon-lijm aan en deze laat drogen. Vervolgens breng je daar de PVC lijm op aan.

Reviews voor Dinghy Rings Pontoon Link

Vaak meebesteld

Merk

Door het innovatieve en elegante design van Dinghy Rings wordt het overbodig om uw rubberen bijboot op sleeptouw te nemen, het dek op te hijsen of continu op te blazen en leeg te laten lopen wanneer het anker wordt gelost. De werking van het Dinghy Rings systeem is gebaseerd op de ‘Golden Rule of Mechanics’. Dit maakt het mogelijk om een dinghy met slechts minimale moeite uit het water te tillen. Daarnaast kan ook een buitenboordmotor gewoon op de dinghy blijven zitten, zodat er na de tewaterlating direct mee kan worden gevaren. Het gepatenteerde ontwerp is discreet, gebruiksvriendelijk, veilig en zeer stabiel.