Cuddlebug – Zacht Bootkussen

| Alle Bootkussens

Productinformatie

De Cuddlebug is een heerlijk zacht en licht kussen dat zich helemaal vormt naar je lichaam. Het is de oplossing voor als je weleens wat aan het zoeken bent naar een fijne zithouding tegen harde kuipbanken of in de kajuit. Ideaal bijvoorbeeld als ondersteuning in de nek.

Maakt de boot een fijne plek om te zijn en al snel geliefd bij de hele bemanning. Ook veel gebruikt als reiskussen omdat het  makkelijk is mee te nemen.

De Cuddebug is in 3 maten beschikbaar en afhankelijk van de maat in 2 kleuren: zwart en navy blauw. Het Cuddlebug® kussen is anti-allergisch, brandveilig en kan makkelijk in de wasmachine gewassen worden met een fijn wasmiddel.

Alternatieve producten

Meer informatie

De Cuddlebug: heerlijk zacht bootkussen

Een uniek ultra zacht en licht kussen dat je overal mee naar toe kunt nemen. Vormt zich naar jouw lichaam. Daarnaast is het reiskussen ook nog is makkelijk mee te nemen. Op de boot, in de auto op reis, naar het strand, op de camping, luieren op de bank, bij het tv kijken, in bed, overal en ergens! Prettig in de trein, het vliegtuig als ondersteuning voor luie momenten of tijdens het slapen.

Specificaties Cuddlebug

De Cuddlebug is gemaakt van ultra micro-polystyrene bolletjes in een heerlijk zachte meerekkende stretch microvezel stof. Dit Cuddlebug® kussen is anti-allergisch, brandveilig en kan makkelijk in de wasmachine op 30°C met een mild waspoeder gewassen worden. De Cuddlebug kussens zijn ook geschikt voor de kleintjes van 0 t/m/ 3 jaar en voldoet aan de zware Engelse speelgoednorm.

Reviews voor Cuddlebug – Zacht Bootkussen

Vaak meebesteld