Steigerfender Outils Oceans

| Alle producten van Outils Oceans

169,-

Nog 5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Massieve steigerfender van Outils Oceans. Gevuld met stevig en goed schokabsorberend gesloten cel PE Schuim. Prettig dikke fender (10 cm). Groot formaat van 110 x 40cm. Deze stijlvolle steigerfender beschermt de romp tijdens stormen, manoeuvres en eventuele stressvolle situaties als het een keertje mis gaat. Voorkomt dure en arbeidsintensieve reparaties aan het polyester. Kan ook worden gebruikt als handig opstapje of kussen.

Buitenhoes is gemaakt van dik 650g/m² polyester, dubbel gecoat met PVC. Deze hoes is ontworpen om alles aan te kunnen zoals botsingen, scheuren, zout water, olie en UV-straling.

Dankzij de vijf montage gaten is een stevige bevestiging van de steigerfender mogelijk. Let op: bouten en moeren worden niet meegeleverd. Het is aanbevolen contra-plaatjes en/of grote ringen mee te monteren onder de steiger om het geheel goed stevig te bevestigen.

Alternatieve producten

Reviews voor Steigerfender Outils Oceans

Vaak meebesteld

Merk

outils oceans logo
Outils Oceans is ontstaan in het zeilgekke Frankrijk en opgericht door twee fanatieke oceaanzeilers. Door de jaren heen hebben ze een prachtige range aan bootuitrusting ontwikkeld. Een range die je standaard ziet terug komen op de boten van Franse oceaanzeilers. De rode lijn bij Outils Oceans is: producten zijn no-nonsense, praktisch doordacht en oersterk. De combinatie van PVC met polyester coating maakt de producten van Outils Oceans stuk voor stuk niet kapot te krijgen. Outils Oceans is de beste keuze voor zeezeilers, vertrekkers en wedstrijdzeilers. Kortom: iedere zeiler die meer verwacht van zijn materiaal dan dat het er alleen mooi uit ziet, zit goed bij Outils Oceans!
11