Steigerstootrand MF 44 (Polyform)

| Alle producten van Polyform

Productinformatie

De Polyform steigerstootrand voor veilig en rustig aanleggen. En een gerust gevoel bij een (zomer)storm. Per stuk verpakt.

  • Gemaakt van Bacell schuim, zeer sterk, schokwerend en elastisch materiaal.
  • Volledig op maat te maken, ook voor hoeken.
  • Horizontaal of verticaal aan te brengen.
  • Afmetingen: 940x85x44mm (LxHxD).

Alternatieve producten

Meer informatie

Steigerstootrand van Polyform voor veilig en rustig aanleggen. En een gerust gevoel bij een (zomer)storm. Gemaakt van Bacell schuim, zeer sterk, schokwerend en elastisch materiaal. Kwalitatief hoogwaardiger dan PVC of Rubber. Volledig op maat te maken, ook voor hoeken. Horizontaal of verticaal aan te brengen. Geleverd met meerdere bevestigingsplaatjes (schroeven niet meegeleverd.

Zeer sterk, schokwerend en elastisch materiaal

Polyform maakt haar steigerstootranden niet van PVC of Rubber, maar van Bacell schuim (EVA), een materiaalsoort met unieke eigenschappen.

Het materiaal is van zacht, flexibel maar heel taai, UV- en weerbestendig, isolerend, lichtgewicht en slijtvast materiaal. Dit maakt Bacell ten opzicht van het bekende PVC en rubber een veel effectiever en duurzamer materiaal. Het materiaal heeft zowel aan de buiten- als binnenkant dezelfde eigenschappen. Als het materiaal scheurt/breekt, neemt de binnenkant ook géén vocht op. Het verkleurt niet in de zon en geeft niet af bij contact met de boot.

Volledig op maat te maken

De stootrand is zowel horizontaal (op de steiger) als verticaal (op de meerpaal) te plaatsen. Het materiaal is buigzaam of zonder problemen op maat te zagen. Zo kan ook een hoek netjes en volledig beschermd worden.

steigerstootrand-polyfomr

Afmetingen

Merk Polyform
Lengte 940mm
Hoogte 85mm
Dikte 44mm

Reviews voor Steigerstootrand MF 44 (Polyform)

Vaak meebesteld

Merk

logo polyform
Polyform stootwillen zijn onderscheidend op zowel kwaliteit als design. Gemaakt van 100% vinyl materiaal: hierdoor blijft materiaal soepel en gaat niet kleven. Goedkopere stootwillen zijn gemaakt van ander materiaal waardoor ze door weer en wind hard worden. Vanwege kwaliteit geliefd in de beroepsvaart. Vanwege de uitstraling is een nieuwe set Polyform stootwillen een absolute aanwinst voor je boot.