Waterline Muggenhor met Verduistering voor Patrijspoort (2 stuks)

| Alle producten van Waterline Design

42,95

Nog 5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Een hor voor je openstaande ramen is, zeker in de zomer, een fijn idee. Zorgeloos in de kajuit kunnen slapen zonder gezoem om je heen. Deze hor houdt niet alleen muggen tegen, maar ook licht van buiten. Alleen frisse lucht komt binnen. Zo ben je van een goede nachtrust.

Hoe het werkt: open het raam en bevestig de zuignap aan het raam. Zet het muggennet vast door het koordje strak te trekken. De verduistering is op te vouwen en op te bergen in het meegeleverde handige opbergtasje.

  • Fijnmazig genoeg om de kleinste insecten buiten te houden
  • Verduistert en ventileert
  • Compleet met handig opbergtasje, zuignap en magneetsetje.
  • Duo verpakking

Afmetingen: 230x490mm (aanbevolen maximale raam afmeting: 180x430mm)

Vernieuwd model: wordt geleverd met, naast de zuignap, een handig magneetsetje als alternatief voor de zuignap. Twijfels over de houdkracht van de zuignap zijn in 1 klap weg met dit alternatief! Het setje bevat een metalen plaatje met 3M-tape dat op het luik wordt geplaatst als basis voor de magneet. Aan de achterzijde van de magneet is een sleutelring bevestigd waar het koord van het scherm aan te bevestigen is. Zo klik je de magneet dus gemakkelijk vast op de basis, trek je het koord aan en zit het scherm stevig op zijn plek. Ook los te bestellen.

Alternatieve producten

Meer informatie

Video

Reviews voor Waterline Muggenhor met Verduistering voor Patrijspoort (2 stuks)

Vaak meebesteld

Merk

waterline design logo
Het Zweeds bedrijf Waterline Design ontwikkelt slimme oplossingen voor zeilers.   Ongemakken waar we aan boord al jaren genoegen mee nemen? Waterline Design komt met een simpel, maar mooi uitgevoerd product wat werkt. Voorbeelden zijn de makkelijk opbergbare muggen- en verduisteringshorren voor luiken en ramen, de muggenbescherming voor de kajuitingang, spiroll bescherming van landvasten en leren bekleding van zalingen.