Fixclip Mini Wasknijper Stormvast 16 stuks

| Alle Accessoires
| Alle producten van Fixclip

4,95

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Dankzij de FixClip Mini Wasknijpers kun je met een gerust hart de was op de boot kan laten hangen, ook wanneer het begint te waaien. Door het revolutionaire ontwerp zijn de knijpers zeer krachtig en stormvast. Super praktisch is dat ze voorzien zijn van een haakje aan de buitenzijde voor kledinglusjes en schoenen etc. Dit geeft de mogelijkheid om kleding op te hangen zonder kleding over de lijn te vouwen en daardoor sneller te drogen. Bekijk de productvideo.

De Fixclip Mini is een unieke en veelzijdige wasknijper met maar liefst 2 patenten. De eerste is dat de Flxclip Mini slechts één vergrendelarm heeft in plaats van twee om de bediening te vereenvoudigen. De vergrendelarm is
zo ontworpen dat het met de bredere drukvlakken duidelijk is waar je moet drukken. Het tweede patent zit op het blokkeringssysteem. Deze is vergelijkbaar met die van een clamcleat, hoe harder men aan de kleding trekt hoe meer de klemkracht toeneemt. Zonder overigens knelpunten op de kleding achter te laten.

De Wasknijpers Mini zijn uit één stuk vervaardigd en dat maakt ze bijzonder sterk. Ze zijn UV bestendig en hebben een klembereik van 2 tot 10 mm waardoor ze passen op draden en waslijnen. Voor gebruik op railingbuis is de grote Fixclip beschikbaar. De FixClip Wasknijpers Mini worden geleverd per 16 stuks.

Alternatieve producten

Meer informatie


 

 

Reviews voor Fixclip Mini Wasknijper Stormvast 16 stuks

Vaak meebesteld

Merk

fixclip logo
De FIXCLIP is het merk achter een nieuwe en innovatieve afsluitbare knijper die ook bij veel wind doet wat hij moet doen: zorgen dat de was aan boord blijft. Met het klembereik van 5-32mm past hij op de zeeraling, scepter en preekstoel.