Ticket to the Moon Moonchair Hangstoel

| Alle Hangmatten
| Alle producten van Ticket to the Moon

Productinformatie

Deze lichtgewicht Moonchair van Ticket to the Moon zal binnen no time de favoriete zit zijn aan boord. Een hangstoel is misschien nog wel fijner relaxen dan een hangmat, zeker als je het luieren wilt combineren met een boek lezen. Een hangstoel ontlast je rug volledig en laat je rugspieren heerlijk ontspannen. Je voeten kun je kwijt op de meegeleverde voetensteun die aan de buizenconstructie van de hangstoel vastgemaakt is.

Dankzij het ophangsysteem met roestvrij stalen ophanghaak is de stoel makkelijk te hijsen. Het is daarbij even puzzelen welke opstelling bij jullie aan boord werkt. Een paar ideeën:

  • Monteer de spinnakerboom op de hoogste stand en bevestig de Moonchair aan de boom. Erg leuk is dat je zo ook boven het water kunt zitten.
  • Klik de spinnakerval aan de Moonchair. Bevestig een extra lijn op de plek waar val en Moonchair met elkaar verbonden zijn. Trek met deze lijn de Moonchair weg van de mast en zet deze lijn vast op een kikker bij de boeg.
  • Klik de spinnakerval aan de Moonchair. Klik de val een paar meter boven het uiteinde via een stevig harpje of sluiting aan de achterstag of voorstag. Hijs de val op de gewenste hoogte en hoek.

De Moonchair hangstoel is gemaakt van heerlijk zachte en rekbare parachutestof. De driedubbele stiksels maken deze hangstoel erg stevig, zodat hij tot 120 kilo kan dragen. De naden zijn afgeplakt en de ophangringen zijn van roestvrij staal. De hangstoel is naast veilig en sterk ook licht: het geheel weeg slechts 1700 gram. Compleet geleverd met een handig opbergfoudraal. Dankzij het ophangsysteem met roestvrij stalen ophanghaak is de stoel heel makkelijk aan een ophangpunt vast te maken.

Alternatieve producten

Meer informatie

Productvideo

Reviews voor Ticket to the Moon Moonchair Hangstoel

Vaak meebesteld

Merk

ticket to the moon logo
Ticket to the Moon is gevestigd op Bali en produceert daar met de lokale bevolking unieke hangmatten. De Ticket to the Moon hangmatten zijn gemaakt van zacht en lichtgewicht parachutestof. Het materiaal is uitstekend ademend en vormt zich prettig naar het lichaam.