Bynolyt Searanger II 7×50 met Kompas

| Alle producten van Bynolyt

249,-

Uitverkocht

Productinformatie

Serieuze watersportkijker met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Grote lichtsterkte bij mist en schemering. Uiteraard waterdicht en gevuld met stikstofgas. Bynolyt is met de Searanger serie al jaren de prijs/kwaliteitwinnaar in verrekijkertesten.

  • Grote lichtsterkte
  • Multicoating op lenzen
  • Inclusief kompas en hoogte-afstandsschaal
  • 25 jaar garantie

Alternatieve producten

Meer informatie

Grote lichtsterkte

De Searanger II heeft een grote lichtsterkte wat vooral bij mist op het water of schemering van levensbelang kan zijn. Het ingebouwde kompas heeft verlichting, zodat u de kijker ook voor peilingen ‘s nachts kunt gebruiken. De lenzen zijn voorzien van een multicoating wat een zeer scherp beeld oplevert.

Waterdicht en blijft drijven

Uiteraard is deze typische watersportkijker gevuld met droog stikstofgas tegen inwendig beslaan van de optiek. De gas afdichting maakt de kijker ook meteen volledig waterdicht. Valt de Searanger overboord? Geen nood, want niet alleen blijft hij drijven, hij is ook nog eens makkelijk te vinden met behulp van de standaarde meegeleverde felgekleurde drijfriem. De rubberbekleding van het kijkerhuis draagt bij aan de robuustheid van de kijker en beschermt tegen stoten.

Geschikt als navigatie instrument

De combinatie verrekijker met geïntegreerd kompas en ingebouwde hoogte/afstandsschaal maakt de Searanger II tot een serieus navigatie instrument. De kijker vergroot uw peilgebied 7x voor zichtnavigatie , zodat u feilloos meerdere nauwkeurige peilingen kunt doen. Met behulp van de in het beeld geprojecteerde schaalverdeling kan, als de hoogte of grootte van het object bekend is, de afstand tot het object worden berekend.

Meegeleverde accessoires

  • Drijvende draagriem
  • Opbergtas

Specificaties

Merk Bynolyt
Type Porro verrekijker
Garantie 25 jaar
Statiefaansluiting Ja
Waterdicht Ja
Geschikt voor brildragers Ja
Lensdiameter 50mm
Lenscoating multi-coating
Gezichtsveld op 1000 m 122 m
Uittrede pupil 7.14 mm
Eye-relief 18 mm
Gewicht 1100 gram
Afmetingen 174×184 mm
Dichtbij instelling 10 m
 Schemergetal  18,7

Reviews voor Bynolyt Searanger II 7×50 met Kompas

Vaak meebesteld

Merk

bynolyt logo
Bynolyt is met de Searanger serie al jaren de prijs/kwaliteitwinnaar in verrekijkertesten in de watersportmedia. Bynolyt ontwikkelt serieuze watersportkijkers met een grote lichtsterkte bij mist en schemering.