Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

I N K O O P A C T I E

Samen zeilen bestellen bij Hyde Sails nu met 25% korting!

Zijn je zeilen aan vervanging toe of overweeg je de aanschaf van een losse genua, gennaker, code zero of stormfok? Profiteer dan nu van onze jaarlijkse inkoopactie nieuwe zeilen met Hyde Sails Nederland. Vraag hier een offerte aan en ontvang een voorstel op maatLees de ervaringen van 51 zeilers die al meededen.

 • A-merk Hyde Sails: kwaliteitszeilen die blijven zeilen
 • Deskundig advies en stars service. 
 • Altijd inmeten aan boord door Hyde Sails
 • Gratis wintercheck en opslag na eerste seizoen
 • Meedoen aan de actie kan vanuit heel Nederland en België
 • Geldig voor alle type zeilen (niet voor eenheidsklassen)

Let op: actie loopt tot uiterlijk vrijdag 6 oktober a.s.!

De inkoopactie is NU LIVE!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ervaringen van andere zeilers

Eigenaar Bavaria Holiday 35
Lees verder
“De zeilmaker gaf tijdens het inmeten aan dat we de boot onder zeil niet zouden herkennen. Nou, dat zal wel dachten we. Maar het is echt zo. Veel meer hoogte en snelheid.”
Eigenaar Friendship 26
Lees verder
“Mijn setje lag mooi uitgespreid op de vloer en Jan maakte nog snel een special tool om de zeillatten makkelijk in en uit te halen. Hier ben je niet zomaar een klant!”
Eigenaar - Delphia Yachts 33
Lees verder
“We zijn echt zeer tevreden! Goed geadviseerd over de keuze van de zeilstof en het model. Ze zijn deskundig en zeer vriendelijk. De zeilen die we hadden waren van een B merk en we gaan nu echt een stuk sneller en hoger aan de wind.”

Veelgestelde vragen

De achteruitgang van je zeilen is een langzaam en vrij geleidelijk proces. Je merkt er niet heel veel van, zeker niet bij een dacron zeil. Langzaam verliest het zeil wat vorm, verschuift de bolling, moet je eerder reven, begint het achterlijk wat te klapperen. Het zeil verliest zijn vleugel profiel. Zo verlies je veel snelheid en hoogte en zeil je met meer helling. Doorgaans wordt qua effectieve levensduur voor een zeil 7-8 jaar aangehouden. Is het moment daar van vervanging dan weet je niet wat je meemaakt, je boot zal als nieuw voelen!

De neiging is bij het bestellen van nieuwe zeilen het formaat van de oude genua te kopieren. Maar is dat het ideale formaat? Het zou bijvoorbeeld zo maar kunnen dat jullie aan een iets kleiner voorzeil veel meer plezier beleven. Lees in deze blog de tips van Hyde Sails en laat je vooral hierover adviseren als je meedoet aan de actie!

Het idee achter deze inkoopactie is simpel. Wanneer zeilers zich slim online verzamelen ontstaat een aantrekkelijk platform voor een leverancier om een bijzondere aanbieding te doen. Door deze actie in het najaar te organiseren in plaats van het drukke voorjaar en door de meer dan 7000 zeilers die meedoen via Sailspecials kunnen we 25% korting aanbieden zonder op kwaliteit van materialen en service in te boeken. En het werkt! Inmiddels organiseren we deze actie voor het 10e jaar en zijn er in de afgelopen 9 edities al meer dan 300 zeilen besteld!

Ja, dat is geen enkel probleem. Er doen relatief gezien altijd veel Sailspecials leden mee vanuit Zeeland en België. De zeilmakers van Hyde Sails plannen altijd een paar dagen in om in Zeeland en Vlaanderen in te meten.

De zeilen van Hyde Sails

Hyde Sails onderscheidt zich niet met het produceren van de allergoedkoopste zeilen. Ook niet met snelle eenzijdige verkoop via het web, of doe-het-zelf metingen. Hyde Sails is uniek door de combi van:

DEGELIJKE KWALITEIT

Degelijke kwaliteitszeilen die pas op de markt komen als ze uitvoerig zijn getest. Zeilen die blijven zeilen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

UITBLINKEN IN SERVICE

Zeilmakers die uitblinken in kennis, ervaring, persoonlijk advies en goede service. Die altijd persoonlijk komen inmeten bij jou aan boord, waar ook in de Benelux.

LANGE HISTORIE

Een lange historie die begon met Olympisch winnende wedstrijdzeilen. Een traditie die voortduurt met het jaarlijks leveren van alle zeilen voor de Clipper Round the World Race.

UNIEKE EIGEN ZEILMAKERIJ

Unieke eigen zeilmakerij in de Filippijnen waar de zeilen door goed opgeleide medewerkers worden gemaakt. Niet alleen klanten profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ook 200 gezinnen in de Filippijnen zijn verzekerd van een goed bestaan.

Serviceniveau van de zeilmaker

Nieuwe zeilen kopen is een aanschaf met veel keuze mogelijkheden. Laat je je slecht of te weinig adviseren dan maak je mogelijk een keuze waar je later spijt van krijgt. Bij de aankoop van nieuwe zeilen is de adviesrol van de zeilmaker dus heel belangrijk. De zeilmakers van Hyde Sails Nederland adviseren uitgebreid en bieden een hoog serviceniveau. Dat zeggen ze niet alleen, zeilers die vorig jaar deelnamen aan deze actie noemen daar ook veel voorbeelden van:

 • Uitgebreid de tijd nemen om te ontdekken wat je wilt via een adviesgesprek
 • Altijd meting door de zeilmaker aan boord•
 • Uitgebreid de tijd nemen bij oplevering van zeilen: tips & instructies
 • Gratis check van de zeilen na seizoen 1 inclusief winteropslag
 • Nette after sales & garantievoorwaarden

Klik hier voor alle 51 reviews   stars

unnamed 10 e1664359551261
De zeilmakers van Hyde Sails zitten er klaar voor om een maatwerk offerte voor je op te stellen. Tip: Heb je je offerte binnen maak dan als het enigzins mogelijk is tijd vrij voor het adviesgesprek op locatie (Zaandam of Medemblik). De zeilmaker kan je beter adviseren, je kunt materialen zien en voelen en kennismaken met de zeilmakerij die je (after sales) service zal bieden. Inmeten gebeurd altijd op locatie in de hele Benelux.
unnamed 19
Ligt de boot in de regio Medemblik / Noord Holland dan ontvang je offerte en advies van Henjo Ruiter van HR Zeilen. Henjo is een ervaren zeilmaker die al meer dan 40 jaar in het vak zit.

Hoe werkt deze special

De zeilen van Hyde Sails hebben het hele jaar door een goede prijs/kwaliteitverhouding. Deze 25% korting op elke offerte is mogelijk omdat we gezamenlijk een grote bestelling plaatsen en de zeilen in de winter gemaakt kunnen worden. Het is daarom vereist dat je bestelling uiterlijk 8 oktober definitief is.Onderstaand lees je hoe de actie werkt:

1

ONTVANG VOORSTEL OP MAAT

Tot en met uiterlijk a.s. vrijdag 6 oktober kun een offerte binnen de inkoopactie aanvragen. Binnen 48 uur ontvang je van de zeilmakers van Hyde Sails een vrijblijvende offerte op maat. 

2

ADVIES & BESPREKING

Enkele dagen na het ontvangen van de offerte neemt Hyde Sails contact met je op. Je kunt er voor kiezen de offerte telefonisch te bespreken of een adviesgesprek op locatie te benutten.

3

BEVESTIGING OFFERTE

Uiterlijk vrijdag 27 oktober is het vereist de offerte wel of niet te bevestigen.

4

INMETEN AAN BOORD

Tussen het moment van bevestiging en vrijdag 3 november komt een zeilmaker van Hyde Sails inmeten op je schip.

5

NIEUWE ZEILEN OPHALEN

Eind oktober wordt onze gezamenlijke bestelling in gang gezet. De leverdatum van je nieuwe zeilen is maart 2024. Bij oplevering ontvang je uitgebreide instructie en tips.

6

SNELLER EN HOGER ZEILEN IN HET NIEUWE SEIZOEN

Krakende spierwitte zeilen en een nieuw seizoen voor de boeg. Hier het natuurlijk allemaal om te doen. Vanaf het vroege voorjaar van 2024 halen je zeilen weer alles uit de boot.

Hyde Sails Video

Deze actie is NU LIVE

Dagen
Uren
Minuten
Seconden