G-Nautics iQ Bekerhouder

| Alle Bekerhouders
| Alle producten van G-Nautics
Gaten boren niet nodig
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Deze bekerhouder uit de chique iQ-serie van G-Nautics is ideaal om je beker, blikje of waterflesje bij de hand te houden, bijvoorbeeld als je aan het roer zit. De stevige klittenband bevestiging maakt bevestiging erg eenvoudig zodat je deze op elk gewenst moment kan plaatsen en weghalen.
Tip: Ook je handheld marifoon, zonnebril en zonnebrandcrème passen goed in deze houder.

  • Eenvoudige montage zonder boren
  • Gemaakt van sterk en lichtgewicht thermisch gevormd EVA-materiaal
  • Slechts 113 gram en houdt geen water vast
  • Beschikbaar in wit en beige
  • Chique ontwerp met subtiele lijnen zonder hoeken

Afmetingen: 12×14.5x10cm

Alternatieve producten

Meer informatie

De producten uit de iQ-serie van G-Nautics zijn vrij van pvc en ftalaat. Het productieproces is geoptimaliseerd om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. De gebruikte ECO Textile materialen geven een vermindering van 61% CO2, 88% water, 62% chemicaliën en 63% energie ten opzichte van gebruikelijke materialen.

Reviews voor G-Nautics iQ Bekerhouder

Vaak meebesteld

Merk

G-Nautics logo
Het Nederlandse G-Nautics maakt al 15 jaar accessoires voor zeilers. Denk daarbij aan tassen, beschermhoezen en andere opbergoplossingen. In 2005 gaat het merk van start onder ‘Gaastra Nautics’, maar sinds 2008 opereert het zelfstandig. Bij Sailspecials vind je een selectie producten voor in en rond de kuip, waarbij de stijlvolle uitstraling centraal staat. De producten uit de chique iQ-serie kenmerken zich door een strakke, naadloze uitstraling zonder scherpe hoeken, een laag gewicht en een duurzame, waterafstotende stof (Sunbrella). Gaten boren is verleden tijd. De kuipaccessoires zijn namelijk met klittenband te bevestigen.