Railblaza Drinkhold Bekerhouder

| Alle Bekerhouders
| Alle producten van Railblaza
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Met de stevige drinkhold bekerhouder van Railblaza is koffie of een vers drankje nooit ver weg. Je klikt de bekerhouder eenvoudig in een starport adapter van Railblaza ergens in de kuip of in een railmount op de stuurstand. Let op: deze adapters dien je los mee te bestellen. De drinkhold biedt plek aan bekers, blikjes of flesjes, maar kun je natuurlijk ook perfect gebruiken om even een telefoon of handmarifoon in weg te leggen.

Railblaza biedt een hele range aan handige bootaccessoires die allemaal in dezelfde adapters passen. En dat is super makkelijk aan boord. Denk bijvoorbeeld aan de stuurstand. Met de railmount creëer je gemakkelijk een bevestigingsplek voor de Screengrabba, de handige tablethouder van Railblaza. Maar heb je die even niet nodig dan klik je in die railmount met hetzelfde gemak deze drinkhold bekerhouder of de stowpod, een nog wat groterere houder met ruimte voor allerlei losse spullen die je niet wilt hebben slingeren.

Alternatieve producten

Meer informatie

Productvideo Railblaza Drinkhold Bekerhouder

Reviews voor Railblaza Drinkhold Bekerhouder

Vaak meebesteld

Merk

railblaza logo
De bevestigingssystemen van Railblaza zijn een uitkomst aan boord. De lijn producten biedt dankzij de veelzijde adapters een eindeloze reeks aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het het bevestigen van een tablet of Navisafe navigatielamp.