Barbecoco Briketten voor Cobb of Safire Barbecue

| Alle producten van SAfire

13,95

Uitverkocht

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Nieuw: kleine kokosbriketten. Ideaal voor de SAfire en Cobb barbecue. Makkelijker te doseren dan de grote ronde briketten of Cobble stones. Al voorzien van aanmaakvloeistof dus aan te steken zonder aanmaakblokjes. Gebruik bijvoorbeeld 1 briketje voor het afbakken van broodjes, 4 of 5 briketjes voor een gewone BBQ en 5-7 stuks om lang en heet te barbecueën, koken of grillen.Geleverd in hersluitbare zak van 32 stuks.

  • 32 kubusvormige klein kokosbriketten
  • Snel aan te steken met een lucifer
  • Geleverd in gemakkelijk hersluitbare binnenzak
  • Volledig biologisch afbreekbaar

Binnen 5 minuten na het aansteken van de briketten zijn ze al warm genoeg om te beginnen met barbecueën. Vlammen en rook zijn dan al verdwenen. Klaar met barbecueën? Overgiet de briketten dan met een klein beetje water.

Alternatieve producten

Reviews voor Barbecoco Briketten voor Cobb of Safire Barbecue

Vaak meebesteld

Merk

Het is een grill, oven, barbecue, rookoven… de mogelijkheden van de SAfire Cooker zijn eindeloos. De SAfire Cooker is de ideale barbecue voor aan boord: compact, makkelijk schoon te maken, buitenkant blijft koel en met de speciale bootsteun monteer je hem zo op de reling. De Safire Cooker is ontwikkeld door de bedenkers van de Cobb, voorzien van slimme verbeteringen en standaard completer uitgerust.