SAfire Ultra Quick Ronde Briketten

| Alle Barbecues
| Alle producten van SAfire
Per stuk verpakt voor langere houdbaarheid

13,95

Nog 104 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Deze ronde briketten zijn ideaal voor gebruik op de SAfire Cooker en super eenvoudig in gebruik. Gemaakt van de schil van een kokosnoot en volledig biologisch afbreekbaar. Al voorzien van aanmaakvloeistof dus aan te steken zonder aanmaakblokjes. Tip: steek aan in het midden. De briket past precies in het roostertje van de SAfire en met een brandtijd van dik 2 uur is hij voldoende voor een uitgebreide barbecue. Doosje bevat 5 briketten.

Binnen 5 minuten na het aansteken van de briket is deze al warm genoeg om te beginnen met barbecueën. Vlammen en rook zijn dan verdwenen. Klaar met barbecueën? Overgiet de briket dan met een klein beetje water. Of gebruik de restwarme om marshmallows te roosteren!

Alternatieve producten

Meer informatie

ultraquickbriketten

Reviews voor SAfire Ultra Quick Ronde Briketten

Vaak meebesteld

Merk

Het is een grill, oven, barbecue, rookoven… de mogelijkheden van de SAfire Cooker zijn eindeloos. De SAfire Cooker is de ideale barbecue voor aan boord: compact, makkelijk schoon te maken, buitenkant blijft koel en met de speciale bootsteun monteer je hem zo op de reling. De Safire Cooker is ontwikkeld door de bedenkers van de Cobb, voorzien van slimme verbeteringen en standaard completer uitgerust.