Nanopresso | Moss Green inclusief case

94,90

Nog 13 op voorraad

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De Nanopresso is de opvolger van de Minipresso en zit vol met gave slimme verbeteringen. Deze limited editon in de kleur Moss Green ziet er ook nog eens geweldig uit en wordt geleverd met een handige case. Gebouwd rond een nieuw gepatenteerd pompsysteem ben je in staat een espresso te bereiden onder een druk van 18 Bar, vergelijkbaar met professionele espressomachines. Het resulteert in een nog betere espresso met een perfecte crema-laag. Je bereidt je espresso gewoon met de hand en zelfs met 15% minder kracht dan vereist was bij de Minipresso. Stroom is niet nodig, het enige wat nodig is, is kokend water en espressomaling (of Nespresso©  Cups wanneer je de Nespresso adapter meebesteld). Schoonmaken is eenvoudig en met een paar seconden onderhoud is je Nanopresso klaar voor een nieuwe shot. En wanneer nodig zijn alle onderdelen in de kop van de Nanopresso eenvoudig los te halen en te reinigen.

 • Maak in een handomdraai een smaakvolle, krachtige espresso met perfecte cremalaag
 • Nieuw gepatenteerd pompsysteem bouwt druk op tot 18 bar!
 • Geen stroom vereist, handbediening, vereist 15% minder kracht dan de Minipresso
 • Alle onderdelen zijn uit elkaar te halen en gemakkelijk te reinigen
 • Erg compact en lichtgewicht (330 gram)
 • Werkt met espressomaling naar keuze

Gebruik je de Nanopresso onderweg of aan boord dan raden we je aan de Nespresso©  Adapter mee te bestellen. De set van Nanopresso + NS Adapter is hier in een voordelige combi deal te bestellen. De espresso is dan helemaal vers, cupjes zijn erg gemakkelijk mee te nemen in je tas en de Nanopresso is nog sneller weer klaar voor gebruik.

Wil je de Nanopresso en NS-Adapter samen in één case opbergen, kijk dan naar de Nanopresso Case maat M.

Alternatieve producten

Meer informatie

[row ]

[col span=”2/3″ ]

Nog compacter en lichter

De nieuwe Nanopresso is 10% lichter en compacter dan zijn voorganger en ligt zo nog prettiger in de hand.  Met een gewicht van slechts 330 gram en 15 cm lang nog makkelijker mee te nemen in de tas. Tegelijk is het WACACO gelukt de watertank uit te breiden naar 80ml. Het moderne design ziet er prachtig uit, maar belangrijker: ligt prettig in de hand en kan een stootje hebben.

 • Gewicht: 336 gram
 • Lengte: 156mm

[/col]

[col span=”1/3″ ]
nanopresso compact 1

 

[/col]

[/row]

[row ]

[col span=”2/3″ ]

Innovatief & krachtig

De Nanopresso bereidt eenvoudig een krachtige espresso dankzij haar slimme ontwerp. Met behulp van het nieuwe gepatenteerde pompsysteem worden kleine hoeveelheden water in de koffie adapter gepompt. Na enkele keren pompen wordt de optimale extractie druk bereikt (18 Bar). De Nanopresso werkt het beste met fijn gemalen espressomaling die met de meegeleverde tamper stevig aangedrukt wordt. Een rijke, smaakvolle espresso met een uitstekende cremalaag is het resultaat.

 • Inhoud: 80ml
 • Druk: 18 bar

[/col]
[col span=”1/3″ ]
nanopresso espresso 1

[/col]

[/row]
[row ]

[col span=”2/3″ ]

Eenvoudige werking

De Nanopresso werkt zonder electriciteit of lucht cartridges. De uitvoering is standaard geschikt voor espressomaling en kan met de (optionele) Nespresso© Adapter ook gebruikt worden met Nespresso© Cups. Je bereid eenvoudig je espresso door met de hand te pompen. Het gepatenteerde nieuwe pompsysteem vergt 15% minder kracht dan de Minipresso (de voorganger van de Nanopresso).

 • Werkt zonder stroom
 • Geschikt voor espressomaling. Uit te breiden naar Nespresso© Cups met de NS adapter.

[/col]
[col span=”1/3″ ]

nanopresso moss green case wacaco

[/col]

[/row]
[row ]

[col span=”2/3″ ]

Slimme details

De Nanopresso zit vol met slimme doordachte details. Zo is de dop op de bovenzijde naast een afsluitend deksel ook een maatbeker voor het hete water plus het espresso kopje voor je espresso. In de Nanopresso zit standaard een espressocupje met precies de juiste afmeting voor de vereiste hoeveelheid espresso. Deze is tegelijk ontworpen als de precies passende tamper voor het stevig aandrukken van de espressomaling. Alle onderdelen zijn ook elkaar te halen en zo goed te reinigen.

 • Dop is tevens maatbeker voor water + espressokopje
 • Inclusief schoonmaakborsteltje en bij de uitvoering voor espressomaling: tamper en maatbeker 

[/col]
[col span=”1/3″ ]
nanopresso moss green

[/col]

[/row]

Video’s

Uitgebreide specificaties

Afmetingen 156x71x62mm
Gewicht 336 gram
Water capaciteit 80 ml
Koffie capaciteit 8 gram
Druk 18 bar

Reviews voor Nanopresso | Moss Green inclusief case

Vaak meebesteld