Crew Pouch (Blue Performance)

| Alle producten van Blue Performance
Weekdeal!

Productinformatie

Het Crew Pouch systeem van Blue Performance is een handig hulpmiddel voor het opbergen van waardevolle spullen van de bemanning. Een telefoon, sleutels etc. berg je gemakkelijk op in een losse ‘crew pouch’. De pouch is vervolgens met Velcro makkelijk te bevestigen (en los te maken) aan de Installation base. Per base kunnen er 3 pouches worden bevestigd.

Let op: de crew pouch (per stuk) en installation base worden los verkocht en zijn hieronder te bestellen

Alternatieve producten

Meer informatie

Het Crew Pouch systeem van Blue Performance is een handig hulpmiddel voor het opbergen van waardevolle spullen van de bemanning. Een telefoon, sleutels etc. berg je gemakkelijk op in de ‘crew pouch’. Elke crew pouch kan voorzien worden van een nummer. De pouch is met Velcro makkelijk te bevestigen (en los te maken) aan de Installation base. Per base kunnen er 3 pouches worden bevestigd.

Artikel Hoogte X Breedte 
Crew Pouch 125mm x 170mm x 50mm
Installation Base 210mm x 420mm

Productvideo

Reviews voor Crew Pouch (Blue Performance)

Vaak meebesteld

Merk

blue performance logo
Blue Performance is het merk achter een reeks stijlvolle en functionele bootaccessoires. Watersportartikelen ontwikkeld door een groep designers met veel zeilervaring. Blue Performance herken je aan functionaliteit en het gebruik van sterke en duurzame materialen. Nieuw is de strakke performance line in rood/zwart.