Flextrash Prullenbak Boot

| Alle producten van Flextrash

Productinformatie

Stijlvolle én praktische prullenbak voor aan boord die, door een uniek gepatenteerd Dutch Design, nagenoeg overal bevestigd kan worden. Nu ook beschikbaar in stijlvolle kleuren Ocean Green en Ocean Blue.

De buitenhoes van de Flextrash is gemaakt uit stof van het Deense merk KVADRAT en bestaat volledig uit gerecyclede PET-flessen. Deze stof is volledig wasbaar en kan mee in de wasmachine. De Flextrash binnenzakken zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Er wordt 1 binnenzak met de prullenbak meegeleverd. De binnenzakken zijn hier mee te bestellen.

Buiten ophangen aan railing of hekstoel? Gebruik de Tubeclip. Aan de kajuitopbouw of op een ander glad oppervlak? Dan is de Vacuclip zuignapbevestiging ideaal. Voor een meer permanente bevestiging in bijvoorbeeld de kajuit gebruik je de Wallmount met 3M Tape. Let op: om je Flextrash te kunnen ophangen moet je 1 van deze accessoires apart meebestellen.

Door de verschillende houders kun je de Flextrash heel makkelijk verplaatsen en op meerdere plekken aan boord inzetten. Zelfs op een eilandje tijdens een barbecue, want we hebben ook de tafelbevestiging op voorraad.

Bij aankoop van de Flextrash producten wordt een deel gedoneerd aan de Pure Ocean Foundation

Klik hier voor een overzicht van alle Flextrash producten

Alternatieve producten

Meer informatie

Afmetingen

5 liter uitvoering: 28 x 19 x 25cm (breedte x diepte x hoogte)

9 liter uitvoering: 28 x 19 x 40cm (breedte x diepte x hoogte)

vergelijk flextrash maat m en l

Voordelen van de Flextrash op de boot

  1. Eenvoudig te bevestigen op vrijwel iedere boot
  2. Houdt je boot gemakkelijk opgeruimd tijdens een mooie vaartocht
  3. Is een boot accessoire gemaakt van afval voor afval
  4. Voorkomt nare geurtjes, want hij kan in de wasmachine
  5. Zorgt voor minder afval in onze oceanen
  6. Is een accessoire gemaakt voor gemak, en ontworpen in stijl

ACTIE BANNER

Strijd tegen plastic

Per jaar belandt in Nederland 50 miljoen kilo afval in de natuur. Met de Flextrash prullenbak aan boord is het gemakkelijk om afval dat tijdens het varen wordt gemaakt netjes op te ruimen, zodat het niet in de zee of rivier terechtkomt. Ook wil Flextrash actief een steentje bijdragen aan plasticvrije oceanen en daarom steunen wij de stichting Mobile Waste. Bij elke Flextrash-aankoop doneert Flextrash een deel voor het opruimen van oceaan plastic.

Reviews voor Flextrash Prullenbak Boot

Vaak meebesteld

Merk

Bas Filippini was als ondernemer en vader van 2, de eigenaar van een rommelige auto. Parkeerbonnetjes, koffiekopjes, snoepwikkels en ga zo maar door. Daarom ontwierp hij een milieuvriendelijke Flextrash afvalbak. Geheel gemaakt van gerecyclede PET flessen welke gewoon in de wasmachine kan en vuilniszakjes die biologisch afbreekbaar zijn. Al gauw bleek er een groter publiek geïnteresseerd te zijn en zo zijn er al gauw bevestigingsmogelijkheden voor aan boord van zeilboten toegevoegd. In 2019 ontving  de Flextrash op de HISWA de prijs voor “hebbeding van het jaar”. Help jij mee de wereld een stukje schoner te maken?