Lofrans Ankerketting G40

4,2511,50

Gekalibreerde ankerketting van Lofrans in grade 40 kwaliteit. Deze originele Lofrans ankerketting heeft een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding. Grade 40 is 25% sterker dan standaard grade 30 ankerketting. Per meter te bestellen en geschikt voor ankerlieren. Geproduceerd volgens strikte procedures en standaarden van ankerspecialist Lofrans. Dit is herkenbaar aan de markering LFR aangebracht op elke 10e schakel. Hot-dip gegalvaniseerd voor verbeterde corrosiebestendigheid. Scroll naar beneden voor alle specificaties en maten.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Verder lezen

24,9527,95

Houd de boot vrij van muggen met de eenvoudig te monteren muggenhorren van Waterline Design. De hor is te plaatsen zonder naar buiten te hoeven. Open het luik, plaats de zuignap of magneet (nieuw!) op de binnenzijde van het plexiglas en positioneer de hor door de sluiting om het koord omhoog te duwen.

 • Fijnmazig genoeg om de kleinste insecten buiten te houden
 • Ventileert
 • Compleet met handig opbergtasje
 • In 2 maten beschikbaar. Grootste maat voorzien van 2 zuignappen en 2 magneetsetjes

Vernieuwd model: wordt geleverd met, naast de zuignap, een handig magneetsetje als alternatief voor de zuignap. Twijfels over de houdkracht van de zuignap zijn in 1 klap weg met dit alternatief! Het setje bevat een metalen plaatje met 3M-tape dat op het luik wordt geplaatst als basis voor de magneet. Aan de achterzijde van de magneet is een sleutelring bevestigd waar het koord van het scherm aan te bevestigen is. Zo klik je de magneet dus gemakkelijk vast op de basis, trek je het koord aan en zit het scherm stevig op zijn plek. Ook los te bestellen.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Verder lezen

Flex Emergency Navigatieverlichting Set 3 stuks

12,50

Handig nieuw setje LED noodnavigatieverlichting van Lalizas. Bevat een wit toplicht, groen stuurboordlicht en rood bakboordlicht. Snel en makkelijk te bevestigen aan preekstoel, hekstoel, railing of bijvoorbeeld het grijpkoord van de rubberboot. Geen snoeren en bedrading, de lampjes werken op batterijen. LED dus helder en zuinig. Een lamp werkt 12 uur op een volle batterij en de knoopcel batterij is gemakkelijk vervangbaar en overal verkrijgbaar. Ideaal setje voor kleine zeil- of rubberboten, sloepjes of als noodverlichting op grotere boten!

 • Compleet setje verlichting: rood, groen en wit
 • Erg gemakkelijk te bevestigen aan railing of grijpkoord
 • Waterdicht (IP 64)
 • Verrassend krachtig licht. Zichtbaar op 3 zeemijl
 • LED dus zuinig: werkt 12 uur op een knoopcelbatterij die vervolgens gemakkelijk vervangbaar is
SKU: 72663 Categorie:
Verder lezen

iPad en Tablethouder ScreenGrabba (Railblaza)

51,80 39,95

Flexibele tablethouder voor aan boord. Houd alle tablets van 7-11 inch stevig op de plaats. Bijvoorbeeld de iPad, iPad mini of Galaxy Tab. Ook in waterdichte hoes of case. Past standaard op de lier in de opening van de lierhendel. Met optionele adapters te bevestigen op bijvoorbeeld de stuurstand of onder de buiskap.

 • Geschikt voor brede range aan tablets
 • Ook in waterdichte hoes of case
 • 360° horizontaal draaibaar en 90° kantelbaar.
 • Roteerbaar van staand naar liggend.

Er zijn verschillende Railblaza adapters beschikbaar voor montage. Bijvoorbeeld op railing bij stuurstand of onder de buiskapLet op: adapters dienen apart meebesteld te worden.

SKU: 00401211 Categorieën: , ,
Verder lezen